Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Anti schrokbak

Anti schrokbak voor je hond

Als hondenliefhebber hebben wij alles voor onze hond over. Maar het is wel erg irritant wanneer de hond binnen 3 seconden het hondenvoer op heeft en later alles weer uitspuugt. Tinki.nl denkt dat dit bij veel mensen herkenbaar is. Tinki.nl geeft jou als hondenliefhebber advies: een anti schrokbak is hiervoor de oplossing! Een anti schrok bak zorgt ervoor dat de hond niet binnen een paar seconden zijn eten kan opschrokken. Dit is niet alleen prettig voor jou, maar ook uiteindelijk voor de hond!

verse hondenvoeding.jpgWelke voordelen biedt een anti schrokbak?

Zoals eerder vermeld zijn er genoeg honden die binnen een paar seconden hun hondenbrokken of BARF hondenvoeding naar binnen werken. Wanneer hier niet aan gewerkt wordt gaat de hond steeds sneller schrokken. Dit kan zelfs zo erg worden dat de hond gaat braken en zelfs kan stikken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Een anti schrok voerbak voor de hond is een goede oplossing! Maar welke voordelen biedt een anti schrokbak?

  • De hond zal minder snel gaan braken.
  • Het is beter voor de inwendige organen van de hond.
  • Als baasje zijnde zal je, je minder snel ergeren.
  • De etenstijd van de hond wordt aanzienlijk vergroot.
  • De hond heeft een uitdaging aan het eten van zijn voedsel.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 54
Actieve filtersEigenschappen voer- en drinkbakken: Anti schrok1 Filters
Sorteer op

voerbak honden.jpg

Welke soorten anti schrokbakken zijn er voor de hond?


Er zijn veel verschillende soorten anti schrokbakken. Er bestaan anti schrok voerbakken met uitsteeksels, met ronde structuren in de bak etc.

De Slo Bowl
Doordat deze anti schrokbak in verschillende vormen en structuren gemaakt is, is de hond hier ook wel een tijdje mee zoet! Net als de green anti schrok bak zal de etenstijd van de hond ook aanzienlijk vergroot worden.

De Green anti schrok bak
De green anti schrok bak is een voerbak met ronde hoge uitsteeksels. Deze zijn in verschillende formaten te verkrijgen met hoge of lage uitsteeksels. Heeft de hond dus veel moeite met hoge uitsteeksels? Kies dan voor wat lagere uitsteeksels! Het grote voordeel aan de green anti schrok bak is dat de etenstijd van de hond aanzienlijk vergroot wordt. Hierdoor zal de hond veel minder gaan schrokken.


De puzzels
Ook zijn er puzzels verkrijgbaar voor honden! Deze puzzels zijn er in allerlei moeilijkheidsgraden waardoor de hond echt na moet denken hoe hij de puzzel op kan lossen. Zoals eerder vermeld is het voor de hond erg goed om uitdagingen aan te gaan. Met deze puzzels is het zeker een uitdaging voor de hond! Echter zijn deze puzzels niet geschikt voor hele maaltijden, maar voor tussendoortjes. Een echte anti schrok puzzel!

De voerbal
Tinki.nl vind dit een van de leukste oplossingen voor je hond. Honden vinden het heerlijk om te spelen en te eten. Waarom zou je deze 2 niet met elkaar kunnen combineren?

De voerbal werkt als volgt:
De hondenbrokken worden in de bal gestopt. De bal moet bewegen om er voer uit te krijgen. Dit zijn geweldige activiteiten voor de hond! Kortom, een leuke manier om de hond minder te laten schrokken.

Misschien wel de bekendste: De Kong!
De kong kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Een daarvan is het verminderen van het schrokken. De kong kan dan ook goed dienen als een anti schrokbak.

Tip!
Plaats eens een voorwerp in de voerbak van je hond. Dit zorgt ook voor meer uitdaging!

voerbak.jpgHet advies van Tinki.nl

Het moge duidelijk zijn dat Tinki.nl vindt dat je de hond een uitdaging moet geven. Zoals hierboven weergeven kunt u heel erg creatief zijn. Een anti schrokbak kan goed werken bij de hond! Maar het kan ook zijn dat het niet zo goed werkt. Probeer dan eens de 6 bovengenoemde ideeën van Tinki.nl. Op deze manier voeren zal niet alleen voor je hond een geweldige ervaring worden, maar ook voor jezelf als hondenbezitter!voer honden.jpg

Waar kan ik een anti schrok voerbak bestellen?


Waar kan ik de prijzen en producten van een anti schrokbak vinden? Tinki.nl heeft hier over nagedacht. Bij Tinki.nl kun je gemakkelijke alle anti schrokbak prijzen en producten met elkaar vergelijken. Hier kun je dus de beste keus voor je hond maken!

Tinki.nl zorgt ervoor dat je de aller beste keuze kunt maken voor je hond.