Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Apporteerblok hout

Apporteerblok hout

Ben je opzoek naar een mooi en stevig apporteerblok voor je hond? Dan is een apporteerblok van hout zeker geen goed apporteerblok van mooi afgewerkt materiaal. Een houten apporteerblok heeft een perfecte vorm voor de hondensport en je hond zal er daarom ook veel plezier mee beleven! Dit sterke hondenspeelgoed is een leuk speeltje voor je hond om zichzelf mee te vermaken, maar met een houten apporteerblok kun je natuurlijk zoals de naam al zegt, je hond laten apporteren. Dit is weer eens iets anders dan het apporteerspel met de bal en zeker voor je hond is dit een leuke afwisseling!  

apporteerblok hout.jpgWaarom een apporteerblok van hout?

Wanneer je een apporteerblok voor je hond wil aanschaffen heb je de keuze uit verschillende materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit rubber en kunststof, maar het meest voorkomende apporteerblok wordt gemaakt van hout. De keuze hiervoor wordt vaak gemaakt omdat hout een natuurlijk en stevig materiaal is. Vaak wordt een houten apporteerblok uit 1 stuk hout gesneden zodat het 1 geheel is. Op deze manier is het houten apporteerblok extra stevig, er worden namelijk geen losse elementen aan elkaar vast gemaakt.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 5
Actieve filtersGeschikt voor: ApporterenMateriaal: Hout2 Filters
Sorteer op

houten apporteerblok.jpgMateriaal

Naast een apporteerblok die volledig is gemaakt uit hout, zijn er ook apporteerblokken waarbij rubber verwerkt zit in het tussenstuk. Het rubber zorgt ervoor dat je hond extra grip heeft wanneer hij het houten apporteerblok in zijn bek heeft. Is hout toch niet helemaal het materiaal voor een apporteerblok waar je naar op zoek bent? Neem dan is een kijkje tussen de andere apporteerblokken op Tinki.nl! Misschien vind je daar wel iets naar je smaak. Naast een apporteerblok van hout, of een ander materiaal, zijn er op Tinki.nl nog tal van andere leuke speeltjes te vinden voor je hond! Van simpele hondenballen tot kauwstaven, en van een flostouw tot een honden denkspel. Er zijn ontzettend veel verschillende opties. Zo zijn er bijvoorbeeld ook bepaalde hondenspeeltjes die je hond kunnen belonen! Zo heeft je hond nog extra veel plezier tijdens het spelen, want een lekkere snack op z’n tijd is geen enkele hond vies van! Er zijn dus opties genoeg wanneer je naast een apporteerblok van hout misschien nog opzoek bent naar ander hondenspeelgoed.