Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hoes autostoel

Autohoes hond

In je auto een autohoes gebruiken voor je hond is geen overbodige luxe.
Autohoezen voor honden vangen hondenharen, nattigheid en viezigheid op. Daarnaast beschermen autohoezen de kofferbak en/of stoelen van je auto. De meeste autohoezen zijn aan de onderkant voorzien van een antislip laag waardoor de autobeschermhoes altijd op zijn plek blijft liggen.

Adori draaikooi.jpg

Waarom een autohoes voor je hond gebruiken?

  • Geen krassen op de bumper

Wanneer je hond in de auto springt kunnen zijn nagels op de bumper komen. Dit kan voor krassen zorgen. Kijk bij de aanschaf van kofferbak bescherming of er een gedeelte over de bumper heen valt. Dit zorgt voor de extra bescherming van je auto.

  • Hygiënisch

De honden beschermhoes vangt viezigheid en nattigheid van je hond op. Wanneer je je hond leert waar zijn plekje in de auto is zullen anderen in de auto hier geen last van hebben.

  • Makkelijk te verwijderen

Het kan zijn dat je voor je werk soms collega’s of misschien wel cliënten mee moet nemen in de auto. Een achterbankhoes voor je hond is makkelijk uit de auto te verwijderen. Hierdoor kunnen passagiers altijd in een schone auto zitten.

  • Goed voor de autobekleding

Autobekleding kan beschadigen, vies worden of verkleuren wanneer je je hond elke dag moet vervoeren in de auto. Stel dat je van plan bent om je auto te verkopen dan hoef je niet bang te zijn dat een koper iets zal zeggen over de autobekleding.

Verberg informatie

Lijst
Aantal Autostoel hoezen gevonden: 22
Sorteer op