Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Automatische voerbak

Automatische voerbak

Is je hond regelmatig alleen thuis? En is er dan niemand die hem kan voeren?

Een automatische voerbak is dan een ideale oplossing om ervoor te zorgen dat je hond ook voer krijgt als er niemand thuis is om hem te voeren. Ook als je bijvoorbeeld een paar dagen weg bent, en je hond kan niet mee, dan is het belangrijk dat hij wel elke dag voer krijgt. Door middel van een automatische voerbak weet je zeker dat je hond zijn voer binnen krijgt als er niemand is om hem te voeren.

voerbakken.jpgDe automatische voerbak in gebruik

Een automatische voerbak is geschikt voor het gebruik van droog- en natvoer. Door gebruik van een koelsysteem wordt er voor gezorgd dat het voer fris en goed eetbaar blijft.

Het eten wordt op een zelf gekozen tijd vrij gemaakt door middel van een tijdsklok. Om welke tijd het voer precies vrijkomt is helemaal zelf te beslissen en in te stellen. Dit is erg handig als je hond is gewend aan een bepaald eet ritme, en altijd op een vaste tijd zijn eten krijgt. Als je hond ineens een ander ritme moet aanhouden kan het zijn dat hij daar niet goed op gaat reageren en dat zijn eetlust minder wordt of zelfs verdwijnt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, en dit kan worden voorkomen door het gebruik van een automatische voerbak.

Naast dat je hond dagelijks voer nodig heeft, heeft je hond ook water nodig. Gebruik hiervoor een automatische waterbak. Deze heeft hetzelfde principe als de automatische voerbak, en zorgt ervoor dat je hond altijd voorzien wordt van fris water.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 11
Actieve filtersType product: Automatisch1 Filters
Sorteer op

royal canin.jpgTe weinig of teveel eten


Het is belangrijk dat je hond dagelijks genoeg voeding binnenkrijgt. Bij te weinig voeding of het afnemen van de eetlust van je hond mist hij al snel een aantal belangrijke voedingsstoffen. Dit kan ertoe leiden dat je hond ziek wordt. Daartegenover staat dat je ook goed er op moet letten dat je hond niet te veel eet. Als je hond te veel eet kan hij overgewicht krijgen, wat erg slecht is voor zijn gezondheid en tevens geeft overgewicht ook overlast aan de spieren en gewrichten. Met een automatische voerbak voor je hond kun je het voer goed over de dag verdelen en in porties geven. Zo voorkom je ook dat je hond al het voer in 1x op eet.