Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Beaphar diareeremmer

Beaphar diarreeremmer

Wanneer je hond last heeft van een waterige ontlasting of diarree is dit natuurlijk erg vervelend. Normaal gesproken heeft de hond 1 á 2 keer per dag goed gevormde en stevige ontlasting. Als je hond last heeft van diarree is deze ontlasting een stuk dunner, papperig,  waterig en niet goed gevormd. Een middel dat je kunt gebruiken tegen diarree is Beaphar diarreeremmer. Maar het is natuurlijk erg belangrijk dat je voortaan probeert om de diarree voor te zijn in plaats van het te genezen met Beaphar diarreeremmer.

Oorzaken van diarree

Honden kunnen erg gemakkelijk diarree oplopen dankzij een inwendige infectie, virussen, wormen of bijvoorbeeld een allergie voor een bepaalde hondenvoeding. Dit heeft als gevolg dat je hond zich minder fit voelt en dat hij geen zin heeft om te drinken. Let hier goed op! Want het is erg belangrijk dat je hond voldoende vocht binnen krijgt.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 4
Actieve filtersTe gebruiken voor: Darmflora - darmen - diarreeMerk: Beaphar2 Filters
Sorteer op

Diarreeremmer honden.jpgBeaphar diarreeremmer in gebruik

Bij het toedienen van Beaphar diarreeremmer is het belangrijk dat je hierbij de aanbevolen gebruiksaanwijzing goed volgt voor optimaal resultaat. De tabletten moeten gedurende 3 dagen worden toegediend. Het aantal tabletten hangt af van de grootte van het hondenras.

  • Kleine honden: 3x daags 1 tablet
  • Middelgrote honden: 3x daags 2 tabletten
  • Grote honden: 3x daags 3 tabletten

Deze tabletjes kun je achterop de tong van je hond leggen, vaak slikt de hond het tabletje dan vanzelf al door. Lukt dit niet? Dan kun je er ook voor kiezen om het tabletje in het voer van je hond te stoppen zodat hij niet door heeft dat hij het tabletje opeet. 
Een eventuele mogelijkheid dat kan helpen om snel van diarree af te komen is om over te stappen op licht verteerbaar voedsel, samen met wat rijstewater of bouillon. Ook is het erg belangrijk dat je hond voldoende vocht binnen krijgt, zorg daarom dat de drinkbak altijd goed gevuld is.