Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Beaphar tandpasta

Beaphar tandpasta

Het onderhoud van het gebit van je hond is erg belangrijk. Je hond heeft zijn gebit immers de hele dag door nodig om te eten, te drinken, te spelen en meer. Het is daarom van groot belangrijk dat je het onderhoud van het gebit van je hond zeker niet onderschat. Wanneer je dit namelijk wel doet kan dit onprettige gevolgen met zich mee brengen. Een product dat zeker bijdraagt aan een goed onderhoud van het gebit is Beaphar tandpasta voor honden.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 4
Actieve filtersMerk: Beaphar1 Filters
Sorteer op

Tandpasta Beaphar.jpgMoeite met het tandenpoetsen van de hond?

Niet elke hond laat het zo gemakkelijk toe dat er iemand aan zijn bek zit, gelukkig kun je dit samen met je hond oefenen zodat hij dit naar verloop van tijd wel toelaat. Daarnaast helpt de lekkere leversmaak van de Beaphar tandpasta ook een boel! Je hond zal deze lekkere smaak zeker kunnen waarderen.Tandpasta.jpg

Meer gebitsproducten van Beaphar

Naast de tandpasta van Beaphar heeft dit merk nog meer producten in haar assortiment met betrekking tot gebitsonderhoud. Denk bijvoorbeeld aan Beaphar tandgel of Beaphar mondwater. Deze producten hebben beide een positieve invloed op het gebit en de adem van je hond net als de Beaphar tandpasta.