Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Bellomania halsband

Bellomania halsband

Bellomania halsbanden zijn van hoogwaardig kwaliteit. De chique uitziende bellomania halsbanden zullen er elegant uitzien om de nek van je hond.

Achtergrond informatie over het merk

Het merk bellomania is bedacht door mevrouw Bita Salz uit Duitsland. Vanuit haar kennis en ervaringen in de mode wereld is zij tot het idee gekomen om functionele en stijlvolle hondenaccessoires te ontwikkelen. Gestart in 2006 is het merk bellomania hard gegroeid en worden de hondenaccessoires inmiddels verkocht in tweeduizend winkels in Europa. Maar ook in Amerika is het merk bezig aan populariteit te winnen.

Bellomania halsbanden zijn gemaakt van stevig en waterbestendig materiaal. Het materiaal welke gebruikt wordt voor de bellomania halsbanden zijn neopreen en leersoorten. Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat de halsbanden snel weer droog zijn na een paar baantjes zwemmen.

Ook helpen de halsbanden allergieën te voorkomen.

De reflecterende stiksels in de bellomania halsbanden zorgen ervoor dat je hond  ook in het donker goed zichtbaar. In de wintertijd is het al vroeg donker. Het is belangrijk dat jij en je hond ook in het donker goed zichtbaar zijn. Bellomania halsbanden kunnen altijd gedragen worden door je hond. Je hebt maar één halsband nodig. Je hebt dus geen twee halsbanden nodig voor wanneer je in het licht met je hond wandelt of in het donker met je hond wandelt. Dit scheelt ook weer in de prijs.

Bellomania halsbanden hebben een lange levensduur. Jij en je hond kunnen jaren lang genieten van de bellomania halsband. De speciale sluiting zorgt ervoor dat er niet teveel druk op de nek van je hond wordt gedrukt.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 0
Actieve filtersMerk: BELLOMANIA1 Filters
Sorteer opWij hebben geen Bellomania halsband kunnen vinden.

Probeer uw filters minder specifiek te maken. Of herstel alle filters door op 'Filters herstellen' te klikken.

Hondenbank wit.jpgWaar kun je uit kiezen

Bellomania halsbanden zijn in verschillende typen verkrijgbaar. Welke keuze je hierin maakt ligt aan de behoeften van je hond wat jij een mooie en functionele halsband vindt voor je hond.

Een bellomania sport halsband is geschikt voor honden die gek zijn op water. De halsband droogt snel op en is vochtbestendig. Niet onbelangrijk is dat je de halsband eenvoudig en snel kunt schoonmaken wanneer dit nodig is.

Een bellomania boutique flash halsband is een chique uitziende halsband voor je hond. De luxe halsband is verkrijgbaar in leuke dierenprint. Hierbij kun je denken aan een halsband met zebraprint, slangenprint, luipaard print of een krokodillenprint. Net zoals alle andere type halsbanden is de boutique flash halsband ook ontworpen en gemaakt met zorg. De halsbanden worden met de hans gemaakt en je kunt zien dat er met alle precisie en vakmanschap aan is gewerkt.

 

De halsbanden zijn naast leuke prints ook in gezellige kleuren verkrijgbaar. Hierbij kun je denken aan kleuren als roze, oranje en groen.

Om het plaatje compleet te maken kun je ervoor kiezen om naast een bellomania halsband een bellomania hondenriem aan te schaffen. Het merk heeft hierin ook keuze genoeg. Heb je geen standaard hondenriem nodig dan kun je kiezen voor een bellomania anti trek riem. Maar een bellomania tuig of voerbak zijn ook opties om het plaatje compleet te maken. De keuze hierin maakt dat je zelf kunt kiezen wat je het beste vindt passen bij je hond. Op Tinki.nl kun je bellomania artikelen met elkaar vergelijken om tot de beste keuze te komen.

Hondenbanken.jpg