Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Benchkleed

Benchkleed

Een bench kleed is bedoeld om in de hondenbench neer te leggen. Een benchkleed ligt warmer en zachter voor je hond dan de koude ondergrond van de bench. Een bench kleed kun met af zonder anti slip materiaal verkrijgen. Een bench kleed met antislip is handig  tegen het verschuiven van het kleed in de bench. Wanneer je een bench kleed voor je pup aanschaft kan het goed zijn dat je bezig bent met bench training. Dit is een onderdeel van het opvoeden van je pup. Een ander onderdeel van de opvoeding is om je puppy zindelijk te maken. Dit noem je zindelijkheidstraining.

Bench kleed.jpg

In de periode van deze training kan een bench kleed handig zijn omdat het bijvoorbeeld urine van je hond opvangt. Een bench kleed kun je uitwassen waardoor je deze voor langere periode kunt gebruiken. Kijk voor het wasvoorschrift op het etiket van het kleed. Je zit ook wel dat hondenbezitters kranten als ondergrond van de bench gebruiken. Een nadeel hiervan kan zijn is dat je hond de kranten kapot kan gaan scheuren. Een hond kan wel gaan kauwen aan een bench kleed maar het is bijna niet mogelijk om het kleed in duizenden stukjes te scheuren.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 0
Actieve filtersGeschikt voor: De autoType manden en kussens: Kleed2 Filters
Sorteer op


Wij hebben geen Benchkleed kunnen vinden.

Probeer uw filters minder specifiek te maken. Of herstel alle filters door op 'Filters herstellen' te klikken.

softbench

Een andere optie om in de hondenbench neer te leggen is bijvoorbeeld een benchkussen. Je kunt ook prima een bench kleed als ondergrond gebruiken en daar bovenop een benchkussen leggen. Wist je dat er ook andere producten zijn die je kunt gebruiken voor in de bench. Hieronder een aantal producten die je kunt gebruiken en opties voor de keuze in een hondenbench.
Een aantal voorbeelden hiervan zijn;

Wil je meer weten over je pup of de opvoeding? Neem een kijkje in de kennisbank van Tinki.nl.