Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Bia bed hondenmand

Bia bed

Een eigen comfortabel plekje voor je hond in huis creëren. De hondenmanden of hondenmatten van bia bed zijn speciaal gemaakt voor je hond en kunnen hierbij helpen. De hondenmanden van bia bed staan bekend als zeer comfortabel, het bia bed hondenmand is gemaakt van heel sterk polyester waardoor ze een hoge duurzaamheid hebben. Ook voor oudere honden is het bed geschikt, de bedden bieden steun aan de botten en gewrichten. Vooral voor honden op oudere leeftijd is dit handig, problemen met botten en gewrichten bij oudere honden komen namelijk heel vaak voor. Ook jongere honden hebben behoefte aan wat extra ondersteuning aan botten en gewrichten omdat ze dagelijks veel te verdoen krijgen. Het bia bed is ook heel makkelijk schoon te krijgen. De hoezen zijn los te halen en kunnen in de wasmachine gewassen worden. Alle bia bedden worden gemaakt in Zweden, het gebruikte materiaal voor de bedden is duurzaam kunstleer voor de buitenkant en een schuimrubberen kern aan de binnenkant. De hondenbedjes van bia zijn geschikt voor gebruik binnen in huis. Buitengebruik wordt sterk afgeraden omdat viezigheid en water het kunstleer onherstelbaar kunnen beschadigen. 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 105
Actieve filtersMerk: Bia Bed1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

hondenmand.pngHet overtrek van het bia bed vervangen

Is de hoes van het bia bed van je hond verouderd, te vies geworden of gewoon helemaal versleten? Dan bestel je toch gewoon een nieuwe hoes in plaats van een geheel nieuw bed. Zo bespaar je jezelf een boel geld! Jouw hond zal het bia bed weer als nieuw ervaren en zal niks anders meer willen dan zijn bedje. De hoezen van het bia bed zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Op deze manier kun je de kleur van het bed combineren met de rest van de spullen die je thuis hebt staan. Het bed zal geheel bij je interieur passen!
Is het bia bed van je hond heel vies geworden doordat je hond net van het spelen in de modder gelijk op het bed is gaan liggen, of is het bedje van je hond gewoon toe aan een grondige schoonmaak? Het bia bed kan heel gemakkelijk gewassen worden. Het overtrek wat over het bed heen getrokken is kan ook weer van het bed af gehaald worden. Gooi het overtrek in de wasmachine en was het op 40 graden Celsius en het is weer schoon! Daarnaast kan het overtrek ook in de wasdroger zonder bang te zijn dat er iets met het overtrek van het bia bed van je hond gebeurd. Zo kan jouw hond weer lekker tot rust komen in zijn eigen frisse bedje.

hondenmand 6.jpgEen fijne rit voor jouw trouwe viervoeter!

Het bia bedje is heel licht in gewicht en kan ook meegenomen worden in de auto, ga je bijvoorbeeld op vakantie of moet je wat langer in de auto zitten en wil je jouw hond een rustig plekje geven. Dan kan jouw hond lekker op het bed blijven liggen zonder zich te storen aan een oncomfortabel plekje te hebben in de auto.
Het bia bedje heeft een jaar garantie op fabricagefouten. Mocht er iets mis zijn met het bedje wat onder de fabricage fouten valt neem dan contact op met de leverancier van het bedje. Mocht het een beetje vies worden en wil je het niet gelijk in de wasmachine gooien, dan kun je het bedje ook heel zorgvuldig met de hand schoonmaken. Gebruik een heel klein beetje water en een klein beetje groene zeep om het bed weer schoon en fris te krijgen. Andere schoonmaakmiddelen worden niet aangeraden om te gebruiken, het kunstleer kan namelijk sterk beschadigen door de chemische reactie.
Ben jij benieuwd naar de verschillende bia bedden en wil jij graag weten of er ook een mooi bedje voor jouw trouwe viervoeter tussen zit? Kijk dan snel verder op tinki.nl om erachter te komen of er ook een geschikt bedje voor jouw hond tussen zit.