Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Biofood hondenvoer

Biofood hondenvoer

Gezond hondenvoer is belangrijk voor een mooi en gelukkig leven van je hond. De kwaliteit en de herkomst van de grondstoffen bepalen het product. Biofood hondenvoer is gemaakt van natuurlijke, dierlijke en plantaardige ingrediënten. Biofood voeding verwerkt 100% haar natuurlijke grondstoffen in smaakvolle en gezonde hondenvoeding van Nederlandse bodem. Het merk Biofood gebruikt namelijk het GROEN-garantie label. Hierbij kun je denken aan de natuurzuiverheid en de kwaliteit van het product. Biofood voor puppy’s of Biofood voor senior honden, Biofood hondenvoer is geschikt voor honden in iedere leeftijdsfase.

Eukanuba hondenvoer.jpgGezondheid

Gezondheid en een optimale vertering zijn aspecten waar je als baasje naar kijkt bij de voeding van je hond. Gezond hondenvoer verkleint het risico op ziektes en is de kans dat kleinere klachten helemaal kunnen verdwijnen.
De volgende klachten kunnen lijden bij een verkeerde voeding:

 • Huidproblemen, bijvoorbeeld jeuk of huidirritatie
 • Vachtproblemen
 • Chronische ontstekingen
 • Overgewicht
 • Slechte ontlasting

Daarom is het van belang om je hond de juiste voeding te geven. Hondenvoer van Biofood is een uitstekend alternatief voor je hond. Het bied de juiste natuurlijke ingrediënten voor je hond.

Labradoodle t shirt.jpg

Grondstoffen

Biofood hondenvoer is opgebouwd uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Biofood hondenvoeding onderscheid zich van andere voeders, omdat ze specifieke kenmerken in hun voeding gebruiken. Voorbeelden van specifieke kenmerken in hun voeding zijn:

 • Natuurlijke grondstoffen;
 • Scharrelvlees (kip, rund, lam en eend), vis (zalm) en gezonde dierlijke bijproducten (lever, hart, pens);
 • Ontsloten granen (ontlast lever en nieren);
 • Plantaardige vitamines en mineralen;
 • Geen chemische toevoegingen;
 • Milieu en diervriendelijk;
 • Groen garantie label

Naast deze bovengenoemde kenmerken, bevat hondenvoer van Biofood ook nog is eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen.

Verberg informatie

Lijst
Aantal Biofood hondenvoer gevonden: 64
Actieve filtersMerk: BIOFOOD1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer Biofood hondenvoer (nog )

Bench kleed.jpgSoorten voeding

Biofood biedt verschillende soorten natuurlijke en complete hondenvoeding.

 • Geëxtrudeerd (krokant): complete geëxtrudeerde voeding is licht verteerbaar, lekker krokant en goed voor het gebit van je hond. Het bevat daarnaast (vet)nacoating. De grootte en de vorm van de brok bevordert de opname van het kauwen. 

Geëxtrudeerde hondenvoeding is geschikt voor honden met tandplak.

 • Geperst: complete geperste hondenvoeding wordt geperst en het wordt verhit op een lagere tempratuur. Doordat het op een lagere tempratuur verhit wordt, blijven de voedingsstoffen als oliën, vetten, vitaminen en mineralen beter bewaard. De geperste brok heeft een hogere dichtheid waardoor het volume van de dagelijkse portie voeding veelal minder is ten opzichte van een krokante brok.
 • Diner: complete vezelrijke diner voeding van Biofood kan de voorkeur hebben als een hond niet van brokken houdt, niet goed kan kauwen, slecht eet, dunne ontlasting heeft of vezelrijk voer moet hebben. Je dient wel warm water aan het voer toe te voegen en vervolgens het diner te wellen en af te koelen.
 • Vleesvoeding: complete en houdbare vleesvoeding is gemaakt van vers vlees, vis, rijst, schapenvetkanen en kruiden.

Naast natuurlijke en complete hondenvoeding biedt Biofood ook natuurlijke snacks, supplementen, snoepjes, vetten en kauwkluiven voor je hond.

Bia bed grijs.jpg

Biofood voor puppy

De levensfase van een puppy is erg belangrijk en bepalend voor een krachtig en gezond leven wanneer je hond volwassen wordt. Biofood hondenvoer biedt een verteerbare, natuurlijke en smaakvolle voeding voor honden in de eerste levensfase. Je kunt vanaf 3 weken tot maximaal 12 maanden, afhankelijk van het ras, de Biofood puppybrok voeren.