Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Blikvoer hond

Vergelijk alle soorten en merken blikvoer bij Tinki.nl

Vaak wordt hondenvoer gekocht in de vorm van hondenbrokken of vers vlees. Maar er is ook nog een andere methode om je hond te voeren. Denk eens aan blikvoer voor de hond. Blikvoer is een minder populaire methode van voeren. Dit is namelijk ook logisch. Hier gaat Tinki.nl wat verder op in. 

Voor- en nadelen van blikvoer voor honden
Natuurlijk zijn er hier ook voor- en tegenstanders. Hondenvoer in blik is namelijk een discutabel onderwerp voor vele hondenbezitters. Tinki.nl zet even een paar belangrijke voordelen en nadelen op een rijtje.
Nadelen:

  • Het aller belangrijkste kenmerk van blikvoer voor de hond is dat het een heel hoog vochtgehalte heeft. Daarom wordt blikvoer door veel mensen onder natte hondenvoer gezet. Dit heeft gevolgen voor de hond wanneer je hem gaat voeren. De helft van het blikvoer bestaat namelijk uit vocht. Dat betekent dat de helft aan voedingsstoffen verloren gaat.
  • Daarbij komt er nog een nadeel bij: uiteindelijk is het duurder dan hondenbrokken.
  • Het is minder lang houdbaar dan hondenbrokken.

Voordelen:

  • Doordat er veel vocht in het blikvoer voor honden zit, krijgt je hond automatisch al veel water binnen.
  • Hondenvoer in blik is wel zeer smakelijk voor de hond. Dit komt omdat het vochtig is en de pure smaak gewaarborgd wordt door de producenten.
  • Het is makkelijk voor jezelf.

Verberg informatie

Lijst
Aantal blikvoer hond gevonden: 616
Sorteer op
Bekijk meer blikvoer hond (nog )

Het is eigenlijk heel erg simpel. Wanneer er 50% aan vocht verloren gaat, blijft er nog maar de helft over aan voedingsstoffen voor de hond. Je hebt dan eigenlijk 2 blikken nodig om je hond te voorzien van zijn dagelijkse behoeften. Dit is met hondenbrokken niet het geval. Kortom, hondenbrokken zijn goedkoper dan blikvoer voor honden. Op de website van Tinki.nl kun je de beste hondenvoer in blik keuze maken. Bekijk de website van Tinki.nl en vergelijk dan ook de beste of goedkoopste blikken met voer voor je hond. Tinki.nl wil het beste voor je hond!