Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Bonzo hondenvoer

Vergelijk alle Bonzo hondenvoer bij Tinki.nl

Bonzo hondenvoer heeft voor elke hond het juiste voer. Hondenvoer van bonzo heeft bij de ontwikkeling van het voer rekening gehouden met de leeftijd en de energiebehoefte van honden. Bonzo hondenvoer is er voor je pup, volwassen hond of senior hond.

Voor de pup
Puppy’s hebben andere voedingsstoffen nodig dan een volwassen hond. Je pup is in de groei en om het groeiproces goed te laten verlopen is het belangrijk dat je pup de juiste voeding binnen krijgt. Iedere hondenbezitter wil dat zijn puppy op een gezonde manier groter en ouder wordt. Bonzo hondenvoer voor puppy’s bevat de juiste voedingsstoffen voor je pup.

Bij junior bonzo hondenvoer is er onderscheid te maken in droogvoer en nat hondenvoerIn de droge brokken van bonzo puppyvoer zitten calcium, vitaminen en extra eiwitten die je pup nodig heeft om goed en gezond te kunnen groeien. Een pup verbruikt meer energie dan een volwassen hond. Het is belangrijk dat je pup op basis van zijn energiebehoeften de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Ook het nat voer van bonzo in blikvorm is een gezonde maaltijd voor je lieve pup. Net zoals bij de brokken zitten in het blikvoer ook de juiste voedingsstoffen die aansluiten bij de behoeften van je pup.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 41
Actieve filtersMerk: Bonzo1 Filters
Sorteer op

De volwassen hond

De adult lijn van bonzo hondenvoeding is bedoeld voor de volwassen hond. In deze lijn van bonzo hondenvoer kun je kiezen uit;

  • Bonzo hondenbrokken: De droge brokken van bonzo zijn een complete en uitgebalanceerde maaltijd voor je hond. Je volwassen hond heeft andere voedingsstoffen nodig dan toen hij een pup was. Wanneer je in de puppytijd bonzo puppybrokken hebt gevoerd, kun je mooi de overgang maken naar adult brokken van bonzo. De brokken van bonzo hondenvoeding bestaan uit vitaminen, mineralen, vers vlees en groenten welke je hond nodig heeft om gezondheid te zijn en te blijven. De hoeveelheid hondenbrokken hangt af van het ras en grootte hond wat je hebt. Je kunt voor richtlijnen het voedingsschema van bonzo gebruiken als indicatie.
  • Bonzo blikvoer: Bonzo blikvoeding staat voor een gezonde en evenwichtige maaltijd voor je hond. Het bonzo hondenvoer is rijk aan vlees en je zal zien dat je hond ervan zal smullen. Er is keuze in verschillende combinaties van vlees en groenten. Voorbeelden waar je uit kunt kiezen zijn: Kip pasta en wortelen, hart & pens, rundvlees & hart, lamsvlees rijst en wortelen.

Als één van de weinige merken heeft bonzo ook een warme maaltijd voor je hond. Bonzo diner compleet is een heerlijke warme maaltijd voor je hond. Deze keuze in bonzo hondenvoer moet aangemaakt worden met warm water. Het water zorgt ervoor dat het voer lekker smeuig wordt. Een echt feestmaal voor je hond. Bonzo diner compleet kun je bijvoorbeeld als cadeautje geven aan je hond op zijn verjaardag of op feestdagen. Net zoals de meeste mensen voor wat extra’s zorgen op het gebied van eten op speciale dagen, mag je hond natuurlijk niet achterblijven.

Hond op leeftijd
Honden die op leeftijd zijn hebben andere behoeften in de hun voeding dan puppy’s of jong volwassen honden. Dit heeft onder andere te maken dat senior honden minder actief zijn en rustiger worden. De lichamelijke en geestelijke behoeften van je hond veranderen naarmate hij ouder wordt. Bonzo hondenvoer heeft ook voor honden op leeftijd speciale voeding ontwikkeld. Bonzo hondenvoeding zorgen ervoor dat je hond op de gebieden waar hij dit nodig heeft de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Hierbij kun je denken aan de gewrichten van je hond. De bonzo brokken en het bonzo blikvoer dragen bij om je senior hond gezond en vitaal te laten voelen.

Tussendoortjes voor je hond
Net zoals mensen het lekker vinden om af en toe wat lekker tussen de maaltijden door willen eten, geldt dit ook voor je hond. Een verantwoord snack voor je hond is hierbij wel belangrijk. Bonzo snacks zijn een lekker tussendoortje voor je hond. Bonzo hondenvoer heeft onder andere keuze uit hondenkoekjes en kauwstaafjesOok heeft bonzo gedacht aan het gebit van je hond. De gebitsverzorgende snacks van bonzo dragen bij een gezond gebit van je hond.