Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Bull terrier t shirt

T shirt bull terrier

Ben je op zoek naar een uniek t shirt? Vanaf nu hebben zijn er verschillende hondenrassen verkrijgbaar op een t shirt. Een daarvan is de Bull terriër. Hoe leuk is het om een t shirt met je favoriete hond erop te dragen? Zeker wanneer jullie samen gaan wandelen, kan dit voor een leuk effect zorgen. Wat is de Bull terriër voor soort hond?

Bull terrier beeld.jpgHet hondenras

De Bull terriër is een kruising tussen een Buldog en verschillende andere hondenrassen. Je herkent dit diertje aan zijn krachtige uiterlijk en eivormige kop. Deze loopt afbollend naar beneden. Hetzelfde geldt voor de snuit. Dit maakt dat er veel verschillende meningen en vooroordelen zijn van dit ras. Maar zijn krachtige uiterlijk weerspiegelt niet het karakter van deze hond.Bullterriër waakwbord.jpgZacht karakter

Hoewel het uiterlijk niet altijd even geliefd is, maakt het zachte karakter van dit hondje alles goed. Hij staat bekend als een allemansvriend, welke goed samen kan met kinderen. Dit maakt dit hondje geschikt voor een jong gezin. Vanaf nu is het mogelijk om deze allemansvriend op je een t shirt mee te dragen. Een tip: een t shirt is ook heel erg leuk om cadeau te doen. Kies bijvoorbeeld een shirt met het favoriete hondenras van je vriend, familielid of kennis. Gegarandeerd succes.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 0
Actieve filtersAfbeelding van ras: Bull Terrier1 Filters
Sorteer opWij hebben geen Bull terrier t shirt kunnen vinden.

Probeer uw filters minder specifiek te maken. Of herstel alle filters door op 'Filters herstellen' te klikken.

Bull terrier beeld.jpgHoe werkt het?

Kijk rustig rond op onze website en kijk of het t shirt naar jouw voorkeur ertussen staat. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, kun je het shirt toevoegen in het winkelmandje. Vervolgens kun je de bestelling afronden en betalen. De bestelling zal zo snel mogelijk in behandeling genomen worden. Het shirt wordt dan zo snel mogelijk thuisbezorgd. Indien je de voorkeur hebt voor een tekst of andere bedrukking op een t shirt, neem dan gerust contact met ons op. Hetzelfde geldt voor de kleuren. Staat de juiste kleur er niet bij? Laat het ons dan weten. Het is ook mogelijk om een grotere bestelling te plaatsen.

 

Deken hond.jpgVerschillende hondenrassen

Is de Bull terriër niet jouw favoriet? Er zijn ook t shirt met vele andere hondenrassen. Denk aan een Duitse herder t shirt, Labradoodle t shirt of Boomer t shirt. Wil je geen t shirt? Er zijn ook verschillende stickers van hondenrassen verkrijgbaar. Deze zijn onder andere geschikt voor op de auto, maar ook voor op het raam of de deur.