Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Bulldog kalender

Bulldog kalender

Is de bulldog jouw favoriete hondenras? Sier jouw muur dan op met de bulldog kalender. Geniet van de prachtige foto’s van dit hondenras met karakteristiek gedrongen uiterlijk. Bulldogs hebben brede schouders, vierkante kop met platte neus en onderbeet. Als je op de uitdrukking op het gerimpelde gezicht van de bulldog moet afgaan, dan lijkt het of ze het niet altijd zo goed naar hun zin hebben. Het tegendeel is het geval. De bulldog is een makkelijke en goedige hond. De bulldog kalender biedt genoeg ruimte om belangrijke afspraken te plannen en persoonlijke notities op te maken. Zo vergeet je geen afspraak meer.

Franse bulldog beeldjes.jpgHonden met een geschiedenis

Veel liefhebbers van bulldogs vinden de manier waarop bulldogs waggelen grappig om te zien.  De voorgeschiedenis van de bulldog is helaas wat minder leuk. In het Engeland van de dertiende eeuw werden gevechten tussen honden en stieren gehouden. Daarvoor fokte men speciaal honden. Vandaar de naam “bulldog”. Door de stier in zijn neus te bijten, kregen de bulldogs de stier op de grond. Helaas kwamen er tijdens deze wedstrijden ook veel honden om. Gelukkig werd “bullbaiting” in 1853 verboden. Wel hebben bulldogs aan dit verleden een moedig karakter overgehouden. Er zijn verschillende bulldogs. De engelse bulldog en  franse bulldog zijn de bekendste. De old english bulldog is een ras dat in 2014 is erkend. De fokker wilde met dit ras teruggrijpen op de Oud engelse bulldog die in de achttiende eeuw is uitgestorven.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 11
Actieve filtersAfbeelding van ras: Engelse BulldogAfbeelding van ras: Franse BulldogAfbeelding van ras: Old english bulldogAfbeelding van ras: Renascense bulldog4 Filters
Sorteer op