Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

DoggyRide buggy

Doggyride buggy

De Doggyride buggy stelt u in staat tijd door te brengen met uw jonge of oude hondje tijdens het joggen of wandelen. Het is dé uitgelezen mogelijkheid om jonge pups of seniorenhonden mee te nemen voor een tripje in de buitenlucht. Ook biedt de Doggy Ride buggy u de kans om uw hond mee te nemen de stad in, bijvoorbeeld naar plekken waar de hond niet uitgelaten mag worden. De DoggyRide buggy is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • DoggyRide Buggy Novel jogger
  • DoggyRide Buggy Novel
  • DoggyRide Buggy Original jogger
  • DoggyRide Buggy Original
  • DoggyRide Buggy Mini

Bovenstaande hondenbuggy’s zijn verkrijgbaar als Doggyride stroller(wandelwagen) en sportievere DoggyRide joggeruitvoering. Het ligt er simpelweg maar net aan of het stroller-wiel of het jogger-wiel aan de Doggyride buggy is gemonteerd. Het is echter uiterst eenvoudig om het voorwiel te verwisselen met de wandelwagen-set of de jogger-set.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 82
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

Van fietskar naar wandelwagen

De hondenfietskar Doggyride Original, DoggyRide Novelen DoggyRide minikunt u eenvoudig met de wandelwagen-set of jogger-set veranderen in de Doggy Ride Buggy. De wandelwagen-set bevat een zwenkbaar wandelwagenwiel, een duwstang en uiteraard een handrem om de DoggyRide hondenfietskareenvoudig te veranderen in een buggy.

De jogger-set bevat ook een duwstang en handrem, maar komt met een wiel dat zich perfect leent voor joggen en handlopen en tevens gewoon voor het wandelen kan worden gebruikt. Het is namelijk een multifunctioneel wiel voor de DoggyRide Buggy; de interne 'wheel aligner' zorgt er voor dat het wiel blijft vergrendeld bij het joggen, maar kan eenvoudig handmatig worden ontgrendeld om het te laten zwenken en draaien, wat het wandelcomfort vergroot.

Omgekeerd is de buggy weer gemakkelijk om te toveren in een Doggyride hondenfietskarmet de fiets-set. Bekijk de DoggyRide overzichtspagina voor alle accessoires voor de DoggyRide mini,DoggyRide Original en DoggyRide Novel.