Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

DoggyRide regenhoes

Doggyride regenhoes

Je wilt met je pup, jonge hondje of senior aan de wandel, of lekker samen joggen. Maar wat blijkt? Het regent pijpenstelen… en toch wil je lekker de buitenlucht in. Of de koelkast is leeg en je moet toch echt even naar de supermarkt en wil je hondje meenemen. Het zijn zomaar een aantal willekeurige voorbeelden waarbij de DoggyRide regenhoes uitkomst biedt.

Schuif de DoggyRide regenhoes simpel en snel over de cabine van de buggy of hondenfietskar tijdens regenachtige wandel- of fietstochten. De DoggyRide regenhoes is volledig waterdicht maar garandeert daarbij een voortdurende stroom van frisse lucht en uiteraard volledig uitzicht voor uw hondje.

De DoggyRide regenhoes is verkrijgbaar in twee varianten:

  • DoggyRide regenhoes Original/Novel
  • DoggyRide regenhoes Mini

De Doggy Ride regenhoes heeft u in no-time over cabine geschoven, om uw hondje snel te beschermen tegen regenachtige omstandigheden. De hond zit lekker droog in de trailer en kan mooi van het regenachtige uitzicht genieten. Uiteraard hopen wij wel dat u ook zelf uw eigen regenpak hebt meegenomen tijdens zulk hondenweer…

Houten hondenbed.jpg

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 0
Actieve filtersProducteigenschappen: WaterafstotendProducteigenschappen: Waterbestendig2 Filters
Sorteer opWij hebben geen DoggyRide regenhoes kunnen vinden.

Probeer uw filters minder specifiek te maken. Of herstel alle filters door op 'Filters herstellen' te klikken.

De DoggyRide regenhoes is een onmisbare accessoire voor elke bezitter van een DoggyRide hondenfietskar of buggy. Het garandeert droge en comfortabele fietstochten wanneer het weer onverwachts omslaat of simpelweg wanneer u er met uw hondje op een regenachtige dag op uit moet. Voor een aantrekkelijk prijs haalt u een hoogwaardige regenhoes in huis, waar u nog jaren samen met uw hondje plezier aan beleeft. Weer of geen weer, met de Doggy Ride regenhoes kunt u er op uit met uw viervoeter waar en wanneer u wilt!

Ga naar de DoggyRide overzichtspagina om te zien welke accessoires er naast de regenhoes allemaal beschikbaar zijn voor de fietskarren en wandelwagens van dit topmerk.