Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Doxtasy draagtas

Doxtasy draagtas

De Doxtasy draagtassen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. De draagtassen zijn geschikt voor kleine huisdieren tot ongeveer 10 kilo. De hondendraagtas is in verschillende modellen uitgebracht:
- Buik draagtas
- Rug draagtas
- Heup draagtas
De diverse modellen zijn in veel verschillende kleuren en hoogwaardige materialen verkrijgbaar.

De buik draagtas beschikt over 2 schouderbanden die gemakkelijk verstelbaar zijn en comfortabel aanvoelen, dit geldt ook voor de rug draagtas. De heup draagtas heeft een brede draagband met een stugge materiaalkeuze. Alle draagtassen hebben een comfortabele verdeling van het gewicht van jouw hond, zodat er gemakkelijk lange afstanden gelopen kunnen worden en je erop uit kunt trekken samen met jouw viervoeter. Naast het compartiment voor jouw hond, is er daarnaast nog voldoende ruimte voor overige spullen. De buik- en rugtassen zijn volledig afsluitbaar met ventilatie aan de zijkanten van de tas. De tassen geven jou een goed overzicht over jouw hond en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Vaak worden honden niet toegestaan bij toeristische attracties, met een hondendraagtas kun jij gerust jouw hond meenemen.

Wil jij weten welke draagtas bij jouw hond past, meet dan de ruimte op die jouw hond gebruikt bij het zitten. Voor elk klein huisdier is er een geschikte draagtas verkrijgbaar!

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 17
Actieve filtersMerk: Doxtasy1 Filters
Sorteer op