Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Drinkfles hond

Drinkfles hond

Ideaal voor als je veel onderweg bent met je hond of als je vaak samen een lange wandeling maakt: een drinkfles voor je hond. Deze is te vullen met water en is erg compact en handig om mee te nemen. Op deze manier weet je zeker dat je je hond op elk moment van de dag water kunt laten drinken.

Het is belangrijk dat je hond op een dag voldoende water binnenkrijgt om uitdroging en andere nare gevolgen daarvan te voorkomen. Net als voor zijn baasje is een minimale hoeveelheid water op een dag erg belangrijk, door middel van een drinkfles kun je er zeker van zijn dat je hond altijd de beschikking heeft om genoeg water te kunnen drinken.

halsband hond.jpgHoeveel water heeft mijn hond op een dag nodig?

De hoeveelheid water die je hond op een dag nodig heeft verschilt per hond. Zo heeft een kleine hond minder water nodig op een dag dan een grote hond. Een vuistregel die je kunt aanhouden om ervoor te zorgen dat je hond genoeg water binnenkrijgt is de volgende: per kilogram lichaamsgewicht heeft je hond 50 ml water nodig. Om er zeker van te zijn dat je hond de gepaste hoeveelheid water op basis van zijn lichaamsgewicht binnenkrijgt is een drinkfles voor je hond de ultieme uitkomst.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 438
Sorteer op
Bekijk meer (nog )