Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Elektronische halsband

Elektronische halsband

Ben je opzoek naar een elektronische halsband voor je hond? Dan heeft Tinki.nl speciaal voor al deze hondengebruikers een selectie gemaakt van alle verschillende types elektronische halsbanden. Zo heb je een goed overzicht over de verschillende types die er zijn, en zo kun je gemakkelijk een geschikte halsband voor jouw hond vinden, die perfect aansluit bij jouw wensen en die van je hond.

elektronische halsband hond.jpg

Onder het begrip ‘Elektronische halsbanden’ zijn er meerdere halsbanden die hieronder vallen. Denk bijvoorbeeld eens aan speciale trainingshalsbanden. Deze zijn vaak ook voorzien van een elektronische functie. Een goed voorbeeld van zo eens elektronische halsband is een correctiehalsband. Deze halsband corrigeert je hond door middel van bijvoorbeeld elektronische stroomschokjes. Zo’n stroomhalsband of een schokhalsband is een goede optie wanneer je ongewenst gedrag bij je hond wil afleren. Dankzij de stroom schokjes wordt je hond onderbroken in zijn gedrag en zo kun je hem gemakkelijk corrigeren. Wanneer het verheffen van je stem niet meer helpt is deze vorm van een elektronische halsband ideaal om het gedrag van je hond alsnog te kunnen corrigeren.

Naast deze halsbanden om te corrigeren, zijn er ook andere vormen van elektronische halsbanden. Zo zijn er ook halsbanden met gps functie. Hiermee kun je je hond traceren via bijvoorbeeld je smart Phone, en zo weet je altijd waar hij is.

Daarnaast is een andere optie voor een elektronische halsband, een halsband met led verlichting. Deze halsband is ideaal wanneer je ’s avonds laat of juist ’s morgens erg vroeg je hond uitlaat. Het kan dan namelijk zo zijn dat het buiten nog donker is, en door middel van een led halsband zijn je hond en jij toch nog goed zichtbaar!

Dankzij de verschillende soorten en types halsbanden zal er zeker een geschikte elektronische halsband tussen zitten!

Verberg informatie

Lijst
Aantal elektronische halsband gevonden: 135
Sorteer op
Bekijk meer elektronische halsband