Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Eukanuba hondenvoer

Vergelijk hier alles van Eukanuba hondenvoer

Eukanuba hondenvoer is voor iedere hond ongeacht leeftijd, grootte of speciale behoeften gezonde hondenvoeding. Of je op zoek bent een droog brokken, natvoer of hondenkoekjes, eukanuba heeft op al deze gebieden keuze in lekker en gezond voer voor je hond. Eukanuba is al zestig jaar aanwezig in de hondenwereld van goed en gezond hondenvoer. Het hondenvoer eukanuba wordt aan hoge eisen gesteld. Het merk zorgt ervoor dat alle soorten voer wat zij voor je hond verkopen op verschillende dingen worden getest. Op deze manier zorgt eukanuba ervoor dat alleen het allerbeste voer verkocht wordt. Ook de leveranciers die de voedingsbronnen van het hondenvoer leveren worden aan hoge eisen gesteld. Veel van de leveranciers zijn partner van eukanuba met wie al jaren samen gewerkt wordt. Op geheel vrijwillige basis laat eukanuba inspecties uitvoeren door onafhankelijke deskundigen.

Eukanuba hondenvoer.jpgHet idee achter Eukanuba hondenvoer

Het idee van eukanuba is dat je honden als carnivoren moet voeren. Om deze gedachte bevatten het eukanuba hondenvoer voornamelijk hoogwaardige dierlijk eiwitten zoals lamsvlees, vis en kip. Eiwitten komend uit groenten en granen worden niet als belangrijkste eiwitbron verwerkt in het voer. Eukanuba hondenvoeding is aangepast op de leeftijd van je hond, het hondenras, de grootte van je hond, speciale behoeften en/of mate van activiteit van je hond. Wanneer je twijfelt over welk hondenvoer het beste is voor jou hond dan kun je altijd advies vragen bij je dierenarts. Wanneer je hond speciaal dieet hondenvoer nodig dan is het verstandig om dit altijd in overleg met je dierenarts te doen. Het kan namelijk nodig zijn dat je hond naast aangepaste voeding ook nog andere dingen nodig heeft. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld bepaald eten laten staan of een bepaald soort beloningskoekjes gebruiken. Als het om de gezondheid van je hond gaat is het altijd goed om met gespecialiseerde mensen in contact te komen. De dierenarts is dan de meest handige keuze omdat hij jouw hond ook kent. Tinki.nl helpt je bij het vinden en vergelijken van eukanuba hondenvoer. Goedkoop eukanuba hondenvoer is snel en eenvoudig gevonden op Tinki.nl.

Eukanuba droogvoer voor je puppy
Eukanuba heeft voor je pup aangepaste puppyvoeding waarin de juiste voedingsstoffen zitten waar je pup goed en gezond van kan groeien. Het puppyvoer is aangepast naar de grootte en het ras van je hond.  
Er zijn drie verschillende typen voer voor je pup te onderscheiden namelijk;

 • Eukanuba puppy small breed voor kleine rassen
 • Eukanuba puppy medium breed voor middel grote rassen
 • Eukanuba puppy large voor grote rassen

De keuze hierin heeft te maken met de behoeften van kleine, middel grote en grote rashonden pups als het gaat om voedingsstoffen. Kleine honden bijvoorbeeld verbruiken meer energie en hierdoor meer calorieën dan grote puppy rassen. Eukanuba heeft hier rekening mee gehouden in de voedingsstoffen die elke pup nodig heeft om gezond groter te worden. Voordat je pup bij je thuis komt is het handig een aantal dingen in huis te hebben. Een puppypakket begint met het juiste puppyvoer te kopen. Eukanuba hondenvoeding is een mooi product om in je puppypakket te hebben. Naast voer zijn andere puppy benodigdheden zoals puppy speelgoed, voer- en drinkbak en een puppy bench voorbeelden van dingen die nodig zijn voordat je pup bij je thuis komt. Een ander belangrijk aspect is een hondenverzekering. Je denkt er niet snel aan om een verzekering voor je hond af te sluiten maar het is goed om hierover na te denken. Het is namelijk zo dat hoe jonger je hond is des te goedkoper een verzekering is om af te sluiten. Op Tinki.nl kun je een eenvoudig verzekeringen voor honden met elkaar vergelijken.

Eukanuba droog hondenvoer voor je volwassen hond
Ook voor de volwassen hond heeft eukanuba hondenvoer geselecteerd op de grootte van het ras. Naast het standaard voer heeft eukanuba ook brokken bedoeld voor gewichtsbeheersing. Hier is ook weer keuze in keuze voor kleine, middel grote en grote honden. Voor standaard voer kun je kiezen uit:

 • Eukanuba adult small breed
 • Eukanuba adult medium breed
 • Eukanuba adult large breed

De keuze in smaken zijn onder andere kip en de combinatie lam en rijst. Ben je op zoek naar een hondenbrok die geschikt is voor alle honden dan kun je bij eukanuba ook slagen. Eukanuba adult hond alle rassen is een brok geschikt voor alle honden. De heerlijke smaak van zalm en rijst zit verwerkt in deze eukanuba hondenvoeding. Heeft je hond speciaal dieet hondenvoer nodig? Eukanuba heeft voor volwassen honden wie last hebben van gevoeligheden zoals een gevoelige huid een droge hondenbrok in het assortiment welke geschikt zijn voor honden met speciale behoeften. Eukanuba daily care heeft hondenvoer welke bedoeld zijn voor honden met bijvoorbeeld:

 • Gevoelige huid
 • Gevoelige gewrichten
 • Gevoelige spijsvertering
 • Overgewicht

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 169
Actieve filtersMerk: Eukanuba1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

Eukanuba droog hondenvoer voor je senior hond

Net zoals bij het puppyvoer en voer voor de volwassen hond heeft eukanuba ook voor honden op leeftijd speciaal geselecteerde voeding gericht op de grootte van de hond. De keuze in het voer kijkend naar de grootte van het ras zijn:

 • Eukanuba senior klein ras
 • Eukanuba senior middelgroot ras
 • Eukanuba senior groot ras

Deze hondenbrokken zijn in de smaak kip te koop. Wanneer je een hondenbrok voor je senior hond wil niet kijkend naar de grootte van je hond dan kan je kiezen voor ‘eukanuba senior alle rassen’. In de heerlijke smaak lam en rijst zal je hond smullen van deze heerlijke brokken. Heeft je hond op leeftijd speciaal voer nodig dan kun je kiezen voor ‘eukanuba daily care senior 9+’. 

Eukanuba hondenvoer voo de allerkleinste hondjes
Toy rassen worden gezien als de aller kleinsten hondjes. Eukanuba heeft hondenvoer voor je pup, volwassen hond of senior toy ras. Je kunt hierbij denken aan rassen zoals de Chihuahua, Dwergschnauzer of Keeshond.

Gericht op een specifiek hondenras
Ben je specifiek op zoek naar hondenvoer welke bij het hondenras van jouw hond past? Eukanuba heeft deze brok ontwikkeld gericht op het hondenras om te kunnen voldoen aan de behoeften van het hondenras. Deze droge brokken zijn bedoeld voor volwassen honden, ouder dan één jaar. Hieronder een overzichtje met de hondenrassen waar eukanuba hondenvoer voor heeft:

 • Labrador Retriever
 • Golden Retriever
 • Yorkshire Terrriër
 • Teckel
 • Rottweiler
 • Duitse Herder
 • West Highland White Terriër
 • Boxer
 • Jack Russel
 • Cocker Spaniel
Eukanuba hondenvoer voor de actieve hond

Dit type hondenvoer is geschikt voor honden die veel buiten zijn en voor langere tijd achter elkaar alert en waakzaam moeten zijn. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld politiehonden of jachthonden. De brokken zijn geschikt voor alle hondenrassen boven de één jaar die speciale voeding nodig hebben gericht op uithoudingsvermogen. In het eukanuba platinum performansce hondenvoer zit de juiste verhouding van eiwitten, mineralen, vitaminen, vet en koolhydraten om je hond lichamelijk optimaal kunnen ondersteunen.

Aangepaste voeding
Wanneer je hond door bijvoorbeeld een allergie aangepast voeding nodig heeft is het altijd verstandig om je dierenarts hierover te raadplegen. Dit advies is goed om in acht te nemen omdat een dierenarts je kan helpen en ondersteunen bij de problemen die je hond heeft. De lijn van eukanuba genaamd ‘eukanuba veterinary diets voor honden’ is ontwikkeld om honden wie aangepaste hondenvoeding nodig hebben te voorzien van een lekkere en gezonde maaltijd. Dit type eukanuba hondenvoeding is verkrijgbaar in droogvoer en nat hondenvoerAangepast hondenvoeding kan nodig zijn wanneer je hond last heeft van bijvoorbeeld voedselallergie, een nieraandoening of een leveraandoening.

Een lekkere en gezonde snack voor je hond
Eukanuba healthy biscuits zijn heerlijke hondensnacks voor je hond. De koekjes zijn geschikt voor alle honden ongeacht ras of grootte. Je kunt kiezen uit de onderstaande lekkere tussendoortjes voor je hond:

Je kunt kiezen uit de onderstaande lekkere tussendoortjes voor je hond;

 • Eukanuba puppy healthy biscuits: De koekjes zijn geschikt voor puppy’s in de leeftijd van drie tot twaalf maanden.
 • Eukanuba adult healthy biscuits: De koekjes zijn geschikt voor volwassen honden in de leeftijd van één tot zeven jaar
 • Eukanuba senior healthy biscuits: De koekjes zijn geschikt voor honden op leeftijd in de leeftijd van zeven jaar en ouder. 

Je kunt de healthy biscuits gebruiken als extraatje tussen de maaltijden door maar ze zijn ook erg geschikt om te gebruiken in de training van je hond. Je gebruikt het product dan als beloningskoekje in de opvoeding van je hond. De koekjes kun je eenvoudig in je jaszak of heuptasje doen zodat je ze altijd bij de hand hebt. Je hond trainen door middel van belonen is een positieve manier van je hond opvoeden.