Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Exil ontworming

Exil No Worm hond

Het Exil No Worm productassortiment is ontwikkeld om je hondje te verhelpen van die vervelende wormen. Het is bijna niet te voorkomen dat je hond eens in de zoveel tijd een  Exil wormenkuur nodig heeft. Ze ravotten immers graag lekker in de buitenlucht en zijn dan ook echte buitenbeesten.

Regelmatig je viervoeter ontwormen met Exil No Worm is dus geen overbodige luxe. Doe dit bij voorkeur elk seizoen even (of simpelweg vier keer in het jaar). Het Exil ontworming hond assortiment biedt je een aantal producten tegen wormen:


Medicijnen.pngExil wormenkuur hond

Heeft je hond last van wormen, dan biedt Exil No Worm Pasta de oplossing. De werkzame stoffen in deze volledig veilige ontwormingspasta werken tegen alle veelvoorkomende wormtypen. Exil No Worm Pasta komt in een handige doseerspuit, waarmee je de pasta rechtstreeks in de mond van je hondje kunt spuiten.

De Exil No Worm Pasta is geschikt voor honden van alle leeftijden,  van pup tot senior. Pups zijn overigens kwetsbaarder voor wormen dan volwassen wormen. Om die reden doe je er verstandig aan om ze vaker te behandelen met een Exil No Worm Pasta product. Aangezien moedermelk de pups de eerste weken kan besmetten, is het goed om ook de zogende teef te ontwormen. Exil No Worm Hond Pasta is zeer effectief en hoeft maar één keer toegediend te worden!

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 11
Actieve filtersMerk: ExilTe gebruiken bij: Wormen2 Filters
Sorteer op

Beaphar tandpasta.jpgExil No Worm Plus

Speciaal voor jonge pups en hun moeder zijn er de Exil No Worm Plus ontwormingstabletten. Deze tabletten zijn geschikt voor pups tot één jaar oud en werken tegen wormen plús migrerende larven en wormeneitjes. Exil No Worm Plus pakt het probleem bij de bron aan en is tevens geschikt voor kittens en hun moeder.
Pups zijn overigens kwetsbaarder voor wormen dan volwassen wormen. Om die reden doe je er verstandig aan om ze vaker te behandelen met een Exil Hond No Worm product. Het is daarbij verstandig om ook de zogende teef te ontwormen, aangezien haar moedermelk de pups de eerste weken kan besmetten.