Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Exil vlooiendruppels

Exil vlooiendruppels

Met Exil vlooiendruppels bescherm je je hond met slechts één druppel in zijn nek voor lange tijd tegen vlooien en teken. Deze Exil Flea Free spot-on hond vlooiendruppels zijn eenvoudig op je hond aan te brengen. De Exil vlooiendruppels zijn snel effectief en werken lang door. Ze houden je hond tot 8 weken vrij van vlooien en zijn geschikt voor alle honden.

Exil vlooiendruppels worden geleverd met drie pipetten in één verpakking. Je hond is dus driemaal 8 weken, oftewel tot 24 weken lang beschermd tegen vlooien. Toediening van Exil vlooiendruppels is dankzij de meegeleverde pipetten bovendien uiterst eenvoudig.

Vlooienkam.jpgExil en teken

Naast vlooien bestrijden de vlooiendruppels van Exil vlooiendruppels tot 4 weken lang tegen teken. Op je hond kan een enkele teek zich nog wel aanhechten, maar dankzij Exil vlooiendruppels wordt de kans op de overdracht van ziektes tot een minimum beperkt.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 3
Actieve filtersToedieningsvorm product: PipetToedieningsvorm product: DruppelsMerk: ExilTe gebruiken bij: Vlooien4 Filters
Sorteer op

Vlooiendruppels Advantage.jpgVoordelen van de vlooiendruppels van Exil

Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van Exil vlooiendruppels voor je op een rijtje gezet. Exil vlooiendruppels:

  • Zijn snel effectief; binnen 6 tot 18 uur zijn alle vlooien dood
  • Werken lang door; houdt je hond tot 8 weken vlovrij
  • Beschermen al na slechts één druppel in de nek van je hond
  • Zijn eenvoudig aan te brengen dankzij een pipet

Hond slaapt.jpgExil Flea Free twinspot hond

Naast de hiervoor besproken Exil spot-on vlooiendruppels is er ook Exil Flea Free twinspot hond met een dubbele en lange werking. Deze Exil vlooiendruppels zijn een insecten-groei-remmer die ook vlooieneitjes en -larven aanpakt.