Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Flostouw

Flostouw hond

Een flostouw bestaat uit samen gevlochten draadjes met vaak 2 knopen aan beide uit einden. Wanneer je hond op een flostouw bijten masseert het touw het tandvlees wat goed is voor het tandvlees, ook maakt het touw de tanden van de hond schoon. Het speeltje is vooral bedoel om mee te spelen zoals apporteren en aan het touw trekken en niet om op te kauwen. Een flostouw voor je hond kun je in verschillende maten en kleuren kopen. Je hebt flostouwen voor honden met bijvoorbeeld twee of drie knopen maar je hebt ook flostouwen voor honden met een bal erin verwerkt. Wil je een klein flostouw voor je pup of een groot flostouw voor je volwassen hond? Tinki.nl helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Flostouwen vergelijk je bij Tinki.nl. Bij Tinki.nl vergelijken we veel verschillende soorten flostouwen die geschikt zijn voor iedere hond. Elke hond is anders en heeft dus ook andere behoeftes. Dit geldt ook bij het aanschaffen van een flostouw. Wanneer je een kleine hond hebt en je schaft een groot zwaar flostouw aan, dan kan je hond hier moeite mee hebben. Spelen wordt dan minder leuk en je hond kan geïrriteerd raken. Dus zorg ervoor dat je kiest voor een flostouw op maat. 

Flostouwen zijn voor je hond naast frisbees, ballen en ander hondenspeelgoed een onzettende leuke bezigheid. Je hond kan op deze manier zijn energie kwijt en kan zich hier een beste periode mee vermaken. Je kunt zowel samen met je hond met het flostouw spelen, maar je hond kan zich ook prima alleen vermaken met een flostouw. Wanneer je hond zich goed kan vermaken met zijn flostouw zal dit als voordeel kunnen hebben dat hij niet aan je schoenen begint te kauwen.  

Dus wil jij een flostouw voor je hond aanschaffen zodat je hond zich lekker kan vermaken. Kijk dan op Tinki.nl om de verschillende flostouwen voor je hond met elkaar te vergelijken. Wanneer je hond is voorzien van het juiste formaat flostouw kan hij zich hier uitermate goed mee vermaken. Naast dat een flostouw ontzettend leuk speelgoed is voor je hond helpt het ook tegen de vorming van tandplak. Wil je meer weten over tandplak bij je hond en wat je eraan kunt doen om dit te voorkomen lees dan het blog: Tandplak bij honden, dit kun je eraan doen!

Verberg informatie

Lijst
Aantal flostouwen gevonden: 178
Sorteer op
Bekijk meer flostouwen (nog )

flostouw hond.jpgGebruik van flostouw

Een flostouw kun je gebruiken als apporteerspelletje wanneer je met je hond in het bos aan het wandelen bent. Je kunt flostouwen ook binnenshuis gebruiken als trekspelletjes met je hond. Belangrijk om te weten is dat je hond niet zonder toezicht moet laten spelen met het flostouw. Je hond kan de draadjes van het flostouw opeten. Hierom kan een flostouw gevaarlijk zijn voor je hond. Niet alle honden zullen dit doen maar het is wel goed om dit in je gedachten te houden.