Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Halsband met naam

Halsband met naam

Wil je graag een persoonlijke en unieke halsband hebben voor je hond? Dan is een halsband met naam precies waar je naar op zoek bent! Niets is leuker dan een halsband die speciaal is gemaakt voor jouw hond. De keuze uit verschillende halsbanden is erg divers, en de keuze uit allerlei kleuren en prints is ook erg ruim. Zo kun je de halsband helemaal naar jouw wensen personaliseren.

Doctor Bark hondendeken.jpgVerschillende materialen halsbanden

Halsbanden met de naam van je hond erop zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Zo heb je erg duurzame halsbanden gemaakt van leer. En ook halsbanden van nylon zijn erg populair om een naam op te laten zetten. Deze en nog andere materialen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er zeker een maat tussen zit die perfect aansluit om de hals van jouw hond. De juiste maat is erg belangrijk aangezien een te kleine band om de nek van je hond zal knellen, en een te grote halsband zou je hond gemakkelijk af kunnen krijgen. Houdt hier zeker goed rekening mee bij het uitkiezen van de juiste maat.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 1
Actieve filtersType product: Met naam1 Filters
Sorteer op

hondenhalsband.jpg

Letters, symbolen en tekens

Wanneer je alleen de naam van je hond nog niet genoeg vind, kun je er ook voor kiezen om er symbolen bij op te zetten. Denk hierbij aan een kroontje, hondenbot, hartje of een pootafdruk. Dit is een klein detail maar staat toch hartstikke leuk in combinatie met de naam van je hond.

Daarnaast kun je er voor kiezen om de letters van de naam van je hond in strass steentjes te laten zetten. Zo heb je een leuke strass halsband en een halsband met naam in één! Dit is extra speciaal en helemaal uniek! Zo kun je er helemaal zeker van zijn dat je een persoonlijke halsband hebt die helemaal aan jouw wensen voldoet.