Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Honden accessoires

Honden accessoires

Ben je op zoek naar leuke honden accessoires om je hond mee op te fleuren of ben je op zoek naar hondenaccessoires voor dagelijks gebruik? Bij Tinki.nl vindt u allerlei online hondenaccessoires ingedeeld in vele verschillende categorieën.

Verberg informatie

Lijst
Aantal hondenaccessoires gevonden: 297
Sorteer op
Bekijk meer hondenaccessoires (nog )

Verschillende hondenaccessoires

Honden accessoires voor de ogen: Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld een hondenbril die ervoor zorgt dat wanneer je hond last heeft van zijn of haar ogen wordt beschermd tegen ronddwarrelend stof maar ook tegen de harde wind tijdens een ritje in de cabrio. Wanneer je hond last heeft van de felle zonnestralen is een hondenzonnebril een geschikt hulpmiddel om de ogen van je hond te beschermen tegen sterke UV stralingen. Wanneer je hond een hondenbril draagt bescherm je de ogen van je hond ook tegen eventuele regendruppels. Een alternatief van de hondenzonnebril is een hondenpet die door de klep het zonlicht maar ook regendruppels tegenhoudt.

Honden accessoires voor onderweg: 
Wanneer je een dagje op stap gaat met je hond en er gereisd dient te worden met het vliegtuig, auto of openbaarvervoer kan er gebruik gemaakt worden van een reismand voor honden. Dit is een honden accessoire die ervoor zorgt dat je hond op een veilige en comfortabele manier van punt A naar punt B kan worden vervoerd.

Honden accessoires voor een wandeling: 
Voor verschillende weersomstandigheden zijn er ook accessoires voor honden die een wandeling een stuk aangenamer kunnen maken. Wanneer het asfalt op warmere dagen erg warm is en de voetkussentjes van je hond komen hiermee in aanraking kan je hond dit als onaangenaam ervaren. Hiervoor zijn er dan speciale hondenschoentjes te verkrijgen die de poten van je hond kunnen beschermen tegen het warme asfalt maar deze hondenschoentjes kunnen de poten van je hond dus ook beschermen tegen juist de koudere dagen waarbij er een pak sneeuw ligt of wanneer je hond een wond aan zijn of haar pootje heeft. Zo kan een hondenaccessoire voor meerdere insteken gebruikt worden waardoor het altijd wel eens van pas kan komen. Daarnaast zijn er ook speciale rugzakken voor de hond die de hond kan dragen tijdens een langere wandeling bijvoorbeeld in de bergen. De hond kan dan zijn eigen drinken en benodigdheden bij zich dragen.                                                                                                                                                                                                                                                                               

Honden accessoire 

 Honden accessoires voor het stylen van je hond: Wanneer je je hond graag stijlvol voor de dag ziet komen zijn hier naast het gebruiken van eventuele hondenkleertjes ook hondenaccessoires voor te gebruiken. Door je hond van hondenaccessoires te voorzien zorg je ervoor dat zijn of haar karakter meer naar voren komt. Wanneer je bijvoorbeeld een stoere hond hebt kan je dit ook terug laten komen in de te gebruiken honden accessoires die online te kopen zijn. Wanneer je een stoere hond hebt kan je dit terug laten komen om je hond te voorzien van een stoer hondensjaaltje en wanneer je juist een schattige hond hebt kan je dat combineren met zachte en warme kleuren met een vrolijk design. Naast het gebruiken van sjaaltjes bestaat er ook speciale honden nagellak waarmee je de nagels van je hond een mooi kleurtje kan geven. Echter wordt hondennagellak niet alleen gebruikt voor het kleuren van de nagels van je hond maar ook om een stipje te zetten op de vacht van een hond bij een nestje om ze zo beter uit elkaar te kunnen houden. Wanneer je je hond echt wilt stylen kan je ervoor kiezen je hond te voorzien van hondensierraden. Echter kunnen hondensierraden zoals voor in het vacht , denk hierbij aan knipjes om het lange haar voor de ogen van je hond vast te zetten, ook functionele redenen hebben.

Honden accessoires voor de poten: 
Zoals bij het kopje honden accessoires voor een wandeling al is aangegeven dat er tijdens een wandeling gebruik wordt gemaakt van hondenschoentjes zijn er meerdere accessoires voor de poten van je hond. Zo kan een in huis bijvoorbeeld op gladde vloeren zoals parket gemakkelijk uitglijden waardoor je ervoor kan kiezen je hond te voorzien van antislip sokken voor honden. Daarnaast zullen hondensokjes de poten van je hond warm houden en eventueel een wond in de poten van je hond beschermen tegen vuil.

Honden accessoires voor feestelijke gelegenheden:  
Tijdens feestelijke gelegenheden waar je met je trouwe viervoeter naar toe gaat is het ook fijn dat niet alleen je als baasje goed voor de dag komt maar ook je hond gestylt is naar deze feestelijke gelegenheid. Hiervoor zijn er speciale hondenkostuums te verkrijgen maar je kan je hond ook feestelijk stylen met behulp van een hondenaccessoire. Hierbij kan je denken aan een hondenstropdas of juist een ander feestelijke hondenaccessoire.