Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Honden dummy

Honden dummy

Ben je op zoek naar een hondendummy voor je hond? Dit kan zijn omdat je een dummy nodig hebt voor de jachttraining, puppycursus of voor je hond om mee te apporteren. In de training van je hond kan het zijn dat je een honden dummy nodig hebt. Vraag aan de hondentrainer voordat je aan de cursus begint welke dummy en welke maat je nodig hebt. Hondendummy’s zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn dummy geschikt voor je pup en voor je volwassen hond. Hieronder staan een aantal soorten hondendummy's:
Granulaat dummy, Dummy voor je pup, dummy van haas, dummy bal, wilde dummy, konijnen dummy, eenden dummy, dummy met Fazantvel, rubberen dummy.
Andere benodigdheden zijn geurtjes, jachthonden fluit, dummy vest, jachtlijn.

Verberg informatie

Lijst
Aantal hondendummy gevonden: 17
Sorteer op

honden dummy.jpgDummy hondentraining

Heb je een hondendummy nodig voor gebruik op het vaste land, het water of beide. Bij de aanschaf van een honden dummy is het goed om te kijken of waar deze geschikt voor is. Samen met je hond een hondensport beoefenen is ook goed om de band tussen jou en je hond te versterken. Je leert elkaar goed kennen wat kan bijdragen aan een goede verstandshouding. Je prikkelt de hersenen van je hond in waar hij goed in is namelijk speuren. Speuren met je hond is leuk ook als sport maar ook recreatief te doen. Vind je het handig om gepast kleding aan te hebben? Hondensport kleding is ook te vinden op Tinki.nl

hond dummy.jpg

Jachttraining
Je ziet dat hondendummy’s veelal bij jachttrainingen worden gebruikt. Al vanaf dat je hond pup is. Door middel van een dummy leer je je hond op zoek te gaan naar zijn prooi. Er zit verschil in de hondenrassen welke behoefte van jacht het beste bij hem past. Bij Spaniels ligt bijvoorbeeld de behoefte om het wild opstoten voor de jager. Maar wat voor iedere hond hetzelfde is, is de behoefte om voor zijn baas te werken in de jacht.