Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Honden kalender

Hondenkalender

Zoek je een kalender met je favoriete huisdier op de cover? Of ben je op zoek naar een kalender met verschillende honden, bijvoorbeeld voor iedere maand een andere hond? Dan moet er zeker wat voor je te vinden zijn, want hondenkalenders zijn er in vele soorten en maten. Je zou bijna kunnen zeggen: net zoveel soorten kalenders als dat er soorten honden zijn.

nden zijn.

Boek viszla.jpg

Glossy kalender

Er bestaan mooie vierkante kalenders die zich richten op een bepaald hondenras. Zo kan je kalenders kopen met prachtige foto’s van bijvoorbeeld

- Jack Russell Terriërs,

- van Akita’s,

- van Golden Retrievers

- van Siberische Huskies.

En zo nog vele, vele andere rassen. Bij iedere maand staat een schitterende foto van je lievelingshond. Zittend, liggend, rennend, slapend of spelend. Alle houdingen komen aan bod. Deze kalenders nemen hun plaats in: de afmeting is 30 bij 30 centimeter, en uitgeklapt 30 bij 60 centimeter. Maar eerlijk is eerlijk, zo’n plek verdienen ze ook. En als het dan ook nog eens een luxe full colour hondenkalender is, maak je jezelf of je vrienden wel heel blij met deze glossy. Jouw favoriete huisdier kijkt je vanaf de muur altijd aan.

Verberg informatie

Lijst
Aantal Honden kalenders gevonden: 398
Sorteer op
Bekijk meer Honden kalenders (nog )

Hondenkalender met fun
Er zijn ook fun hondenkalenders, kalenders waarop honden met allerlei toeters en bellen zijn gefotografeerd. Denk aan hoedjes, zonnebrillen, met een iPhone of in een yoga houding. Kortom, deze honden zijn in de meest grappige en lachwekkende houdingen vereeuwigd. Erg leuk voor liefhebbers van honden die wel houden van een grap. Maar ook kinderen zullen veel plezier beleven aan deze unieke kalenders. Ook deze kalenders zijn verkrijgbaar in het formaat 30 bij 30 centimeter.

Drachtkalender voor je teef

Ook bestaat de drachtkalender voor honden. Voor kenners en hondenfokkers een onmisbaar hulpmiddel als het gaat om de zwangerschap van de hond. Vanaf de dag van dekking tot en met de dag van de bevalling, staat alle informatie op de kalender. Per dag kan je checken welke voeding jouw hond nodig heeft, welke verzorging noodzakelijk is en hoever de dracht is. Van het berekenen van de uitgerekende datum tot het hele verloop van de dracht van de teef, alles kan worden ingevuld en gevolgd. Deze dracht kalenders zijn online in te vullen, maar zijn ook op papier te koop zodat je zelf handmatig in kan vullen. Ook zijn er exemplaren te koop die al ingevuld zijn, kwestie van checken of je op de goede weg zit en wat je allemaal nog kan verwachten.