Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Honden sjaal

Honden sjaals

Ben je op zoek naar een schattig sjaaltje voor je hond of wil je je hond juist tegen de kou beschermen? Een hondensjaal is een echte honden accessoire die voornamelijk gebruikt wordt voor het stijlvol kleden van je hond. Echter zijn er ook functionele redenen waarom een hondensjaal goed van pas kan komen.

Verberg informatie

Lijst
Aantal sjaaltjes voor honden gevonden: 34
Sorteer op

Sjaal voor de hond.jpgReflecterende sjaaltjes voor honden: Er zijn reflecterende hondensjaaltjes te verkrijgen die bijdragen aan de veiligheid van uw hond tijdens
het wandelen in het donker. Door de reflecterende strepen op de hondensjaal zal je hond sneller opvallen in het donker bij automobilisten, fietsers en voetgangers.

Hondensjaals voor artrose: Wanneer je hond artrose heeft is het een optie om je hond door middel van een iets langere hondensjaal te beschermen tegen de kou. Hierdoor blijven de schouders van je hond warm. Wanneer je je hond met artrose wilt beschermen tegen de kou zodat de gewrichten goed warm blijven is het ook een optie om een hondensjaaltje te combineren met een hondentrui of te kiezen voor een speciaal medial t-shirt die speciaal ontworpen is door dierenartsen.

Sjaal voor honden tegen de kou: Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de hals van je hond in de winter te beschermen met een sjaal voor honden. Wanneer je hond een echte koukleum is, is er een mogelijkheid om je hond te voorzien van een echte hondenwinterjas die je hond over zijn gehele lijf beschermd tegen de kou.

Hondensjaal als halsband: Wanneer je op zoek bent naar een opvallende of juist stijlvolle halsband voor je hond is het ook een optie om een hondensjaal in de vorm van een halsband te kiezen. Hierbij is er aan de halsband een hondensjaal bevestigd.