Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Honden t-shirts

Honden t shirt

Honden zijn erg geliefd onder mensen. Ze staan dan ook in de top tien van huisdieren. Extra leuk om een afdruk van jouw honden(ras) op een shirt te hebben. Wil jij graag een shirt met een hond erop? Zoek dan niet verder. Op deze website hebben we een grote diversiteit aan honden t shirts. Je betaalt een scherpe prijs en krijgt een shirt van hoogwaardige kwaliteit. We vertellen je meer over de honden shirts in ons assortiment.

Jack russel terrier.jpgHonden zijn geliefde dieren

Er zijn zoveel verschillende redenen waarom het hebben van een hond leuk en goed is. Het is zelfs bewezen dat een hond goed is voor de gezondheid. Tevens leveren honden (en huisdieren) een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Bijvoorbeeld op het gebied van socialiteit, en zelfverzekerdheid. Daarnaast stimuleert een hond jou en je gezin om de deur uit te gaan. Een hond moet immers zijn behoefte kunnen doen én genoeg beweging krijgen om vitaal te blijven. Daarnaast is een huisdier heel gezellig. Zeg nou zelf, het is toch hartstikke leuk wanneer een hond blij op je af komt gerend wanneer je thuiskomt?

Golden retriever t shirt.jpgT-shirt met hond

Waarom een t shirt met hond? Omdat het kan. Daarnaast is een shirt met hond onderscheidend van andere soorten shirts. Het ziet er leuk uit. Bovendien geef je, door het dragen van een t shirt met een hond, aan dat je het hondenras waardeert. En niet alleen dit hondenras, ook andere soorten honden. Om dit extra kracht te geven kun je tevens stickers van het hondenras aanschaffen.

Hond oorreiniger.jpgAndere redenen om een honden shirt te dragen

Wellicht kun je het shirt aantrekken bij de wedstrijd van je hond? Wellicht heb je zelf een hond? Trek het shirt dan eens aan wanneer je gaat wandelen met je hond, dit zal een grappige reactie geven van mensen op straat. Je kunt een dergelijk t shirt ook cadeau doen. Wellicht heb je iemand in je omgeving die helemaal weg is van honden? Of misschien van een bepaald ras? Op onze website bieden we een verscheidenheid aan honden t shirts aan.


Honden fotolijst.jpgKleuren en opdrukken

Honden zie je in allerlei kleuren en groottes. Dit geldt ook voor de honden t shirts. De kleuren variëren van zwart, wit en grijs tot blauw, groen en rood. Hierbij heb je de keuze uit diverse opdrukken van de honden. Wellicht heb je liever de kop van de hond? Of het hele lichaam? Of een komische afdruk? Er zijn ook afdrukken met de silhouet van een hond. De maten van de shirts variëren van S t/m XL. Zit jouw gewenste maat of kleur er niet tussen? Als je contact met ons opneemt, kijken we wat we voor je kunnen doen. Ook wanneer je een andere afdruk, tekst of lettertype wil, kunnen we je wellicht van dienst zijn.

Verberg informatie

Lijst
Aantal honden t-shirts gevonden: 13
Sorteer op

hondenmand 4.jpgDiverse hondenrassen op een t shirt

Op onze website hebben we de meest uiteenlopende hondenrassen. Een erg mooi shirt is de Duitse herder t shirt. Deze hond heeft een krachtig uiterlijk met een mooie kop. Ze zijn goedleers en worden voor verschillende doeleinden ingezet. Bijvoorbeeld als speur- of politiehond, waakhond of blindengeleidenhond. Om dit ras te waarderen kun je een t shirt aanschaffen. Een ander voorbeeld is een shirt met de Boomer. Dit is een klein en speels gezelschapshondje. Hij heeft een lief en aanhankelijk karakter. Dit geeft kledingstuk een lief uiterlijk. Wil je een shirt met een stoere hond? Kies dan bijvoorbeeld voor het American bully t shirt. Dit is een stoere hond met een grof uiterlijk. Dit maakt het shirt extra stoer. Deze is tevens verkrijgbaar in diverse opdrukken.Antisltip vetbed.jpg

Overige hondenrassen op een t shirt

Naast de genoemde honden hebben we nog meer veel meer rassen in het assortiment. De andere hondenrassen die verkrijgbaar op een t shirt zijn:

  • Bull terriër
  • Bullmastiff
  • Bearded collie
  • Boerboel
  • Australian cattle dog
  • Airedale terriër
  • Dogo canaria
  • Jack Russel
  • Labradoodle

Franse bulldog beeldje.jpgAndere merchandise

Wist je dat we naast honden shirt ook andere producten hebben? Denk aan honden mokken en allerlei andere soorten muurstickers. Ook hierbij heb je de keuze uit diverse hondenrassen. Schaf bijvoorbeeld de Bullmastiff stickers én Bullmastiff t shirts aan. Andere voorbeelden zijn Shih tzu stickers, Papillon stickers en Sheltie stickers. Kijk in de lijst voor alle hondenrassen of gebruik de zoekfunctie op onze website. Indien je nog vragen hebt, kun je altijd bij ons terecht. We zijn telefonisch en/of per e-mail bereikbaar.