Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Honden urn

Urn hond

Een honden urn uitzoeken is niet gemakkelijk. In de meeste gevallen ben je jarenlang beste vrienden geweest met je hond. Het is dan ontzettend moeilijk als de tijd is aangekomen waarop je afscheid moet nemen. Het is vanzelfsprekend dat je je hond toch nog graag een beetje bij je wilt houden. Een hondenurn is dan een goede optie. Je kunt na de crematie het as in een speciale urn voor de hond doen, zodat je deze een mooie plek in huis kan geven. Daarnaast zijn er ook diverse speciale honden urnen voor buiten. Dit is een fijne keuze als je hond graag buiten was, of als je het zelf mooier vindt in de tuin of op het balkon.


honden_urn.jpg

De honden urn soorten

Een urn voor de hond kan je goed aanpassen op je eigen smaak. Misschien heb je al een idee over wat je wilt. Denk aan een honden urn met hart of bijvoorbeeld een honden urn met foto. Er zijn erg veel mogelijkheden als je een hondenurn wilt kopen. Je kan daarom goed op je eigen voorkeuren afgaan. Een urn voor de hond kopen is geen makkelijke taak, vooral omdat je leeft in een emotionele tijd. Het is daarom aan te raden om er goed de tijd voor te nemen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt voor een hondenurn.

Verberg informatie

Lijst
Aantal Honden urnen gevonden: 16
Sorteer op

 

Honden urnen voor buiten

Wij hebben een mooie collectie honden urnen. Hierin vindt je bijvoorbeeld ook prachtige opties als je een honden urn met foto wilt. Vaak wordt de urn voor de hond binnen geplaatst, maar het kan ook zijn dat je de hondenurn liever buiten een mooie plek geeft. Dit is ook zeker mogelijk. Wij hebben diverse speciale honden urnen voor buiten. Deze zijn goed bestand tegen verschillende weertypen, zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken.

honden_urn_voor_buiten.jpgDiverse mooie herdenkproducten
Je kan niet alleen bij ons terecht voor mooie honden urnen. Wij kunnen ons voorstellen dat je ook interesse kan hebben in andere herdenkproducten. Je kan bij ons dan ook diverse andere honden producten bestellen. Denk bijvoorbeeld aan diverse honden beelden van de meest verschillende hondenrassen. Daarnaast hebben wij ook zachte honden knuffels en een mooi assortiment honden sleutelhangers. Kijk gerust even verder voor de vele mogelijkheden. Natuurlijk zijn al onze producten gemakkelijk online te bestellen.