Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenbeeld

Hondenbeeldjes

Alleen al van kijken naar honden word je vaak vrolijk. Het is dan ook leuk om hondenbeeldjes in huis te hebben. Allerlei soorten honden kan je in beeldvorm kopen. Van de kleine chihuahua tot een grote Duitse herder. Ze worden met veel vakkundigheid gemaakt. Daardoor lijken ze goed op de honden die ze afbeelden. Zelfs de verschillende persoonlijkheden zie je terug. Doordat ze zo natuurgetrouw worden gemaakt, zie je misschien wel jouw eigen hond erin terug. Dan kan je toch niets anders dan glimlachen als je dat ziet? Of je ze nou verzamelt, cadeau wilt geven of simpelweg een eerbetoon aan jouw eigen hond wil hebben. Er is van alles mogelijk. Hieronder vind je wat informatie over de mogelijkheden die er zijn. Kijk ook verder op de website om meer te weten te komen over verschillende onderwerpen.

hondenbeeldjes.jpgHond beeld als cadeau

Ken jij een echte hondenliefhebber? De hondenbeeldjes zijn ook leuk om cadeau te doen. Niet alle beeldjes zijn levensecht, sommige zijn juist eerder grappig afgebeeld. Niet alle hondenbeeldjes liggen maar te liggen of staan maar te staan. Je hebt ook hondenbeeldjes met een speciale opdracht. Zo heb je memohouders die zorgen dat je je taken niet vergeet. Of honden die je sieraden goed veilig houden door op een sieradendoosje te prijken. En je hebt trouwe viervoeters die je kerstboom verfraaien. Een leuk cadeau voor de feestdagen. Ken je een verzamelaar van hondenbeeldjes? Dan is het ook zeker leuk te helpen bij het verzamelen!

Beeldjes hond.jpgBeeld hond in allerlei variaties
Het ene hondenbeeldje is de andere niet. Er zijn vele soorten en maten te vinden. Zo heb je miniaturen, maar kan je ook een heus standbeeld van een hond vinden. Een levensgroot hondenbeeld lijkt net echt. Dat is ook mooi ter herinnering aan een overleden hond. Een mooi alternatief als je viervoeter opzetten jou te ver gaat.

Vroeger werden veel beeldjes van gips gemaakt. Gips is echter kwetsbaar. Door vocht kan het broos worden, dat is zonde! Tegenwoordig worden de meeste hondenbeeldjes van kunsthars gemaakt. Van polystone om precies te zijn. Dit wordt gemaakt door vloeibaar kunsthars te vermengen met gemalen steen. In tegenstelling tot gips kan polystone goed tegen vocht. Echter, niet alle polystone beeldjes kan je buiten neerzetten. Kijk voor meer informatie over welke materialen geschikt zijn voor buiten op de pagina: Hondenbeeldjes tuin.

De meeste hondenbeeldjes proberen de hond er zo echt mogelijk uit te laten zien. Ze zijn daarom geverfd in de kleuren die bij het ras horen. Het is ook mogelijk om het beeldje in het brons, zilver of goud te kopen. Het is dan slim om voor de goedkopere optie te gaan en een brons, zilver of goudlaagje te laten aanbrengen. Vooral voor asbeeldjes staat dit heel mooi. Je kan soms een polystone beeldje kopen en dan de optie kiezen deze een verflaagje in brons, zilver of goud te laten geven. Dit is fijn, want dan kan je uit alle hondenbeeldjes kiezen die er zijn.

Honden beeldjes per ras
Niet elk beeldje, maar ook niet elke hond is hetzelfde. Elk ras heeft uitzonderlijke eigenschappen. Ben je fan van een bepaald ras? Vind je bijvoorbeeld chihuahua’s de grappigste beestjes die er zijn? Of ben je meer van de stoere bulldogs? Van bijna elk ras is er wel een beeldje te vinden. Wil je een beeldje dat lijkt op jouw eigen hond? Dan zoek je ook makkelijk op zijn of haar ras. Op deze website vind je informatie over verschillende rassen hondenbeeldjes. De volgende rassen zijn op deze website te vinden:

Verberg informatie

Lijst
Aantal Hondenbeelden gevonden: 262
Sorteer op
Bekijk meer Hondenbeelden (nog )

beeldje-hond.jpg

Beeld van hond in tuin

Tuinkabouters zijn zo cliché. Wees origineel en vrolijk jouw tuin op met beelden van honden. Van ‘kabouter-grootte’ tot levensgroot. Ze vrolijken geheid je tuin op. Als je jouw overleden hond begraaft in je tuin, is een tuinbeeld ook mooi als grafmonument. Je kan niet zomaar alle hondenbeelden buiten zetten. Hiervoor worden beelden gemaakt speciaal voor in de tuin. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar de pagina: hondenbeeldjes tuin.

Hondenbeeldje als aandenken

Afscheid nemen van je hondenvriend is het moeilijkste wat er is. Je wilt dan natuurlijk een mooi aandenken zodat je hem of haar altijd zal herinneren. Je vindt vast een beeldje dat je doet denken aan jouw hond. Het beeldje zelf is al een mooi aandenken. Je kan het beeldje ook gebruiken als asbeeldje, of om op een urn(kistje) te plaatsen. Een asbeeldje is een beeldje waar je een deel van het as in kan bewaren. Het is soms ook mogelijk om in een ‘gewoon’ beeldje een as-opening te laten maken. Dan kan je echt op zoek naar het perfecte beeldje als aandenken. Een hele sectie over hondenurnen vind je hier.

Waar kan ik hondenbeeldjes vinden?

Er zijn winkels die hondenbeeldjes verkopen, maar die zijn moeilijk te vinden. Weet je er één in de buurt? Dan ben je een mazzelaar. Voor anderen is er gelukkig ook de optie om op internet hondenbeeldjes te kopen. Er zijn verschillende websites die dit doen. Je hebt dan ook meer kans om het ras te vinden dat je zoekt. Misschien zelfs wel een beeld die sprekend lijkt op jouw hond. Kijk ook eens op websites waar ze tweedehandsspullen verkopen. Helemaal handig voor verzamelaars. Wie weet vind je daar dat ene honden beeldje dat nog ontbrak in jouw collectie.