Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenbot

Hondenbot

Een hond vindt het heerlijk om ergens aan te kluiven. Er is dan ook gigantisch veel keuze in deze ‘kluifsnacks’. Een bekend voorbeeld zijn de hondenbotten. Een hondenbot is een goed alternatief als je hond van kluiven houdt.

Er zijn gigantisch veel mensen die een andere mening over hondenbotten hebben. Zo zijn er veel voor- en tegenstanders van de hondenbot. De een zegt dat ze gevaarlijk kunnen zijn en de ander vindt dat niet! In het geschreven artikel van Tinki.nl komt het volgende aan bod:

  • Welke soorten botten voor de hond zijn er?
  • Is een hondenbot gevaarlijk voor mijn hond?
  • Welke hondenbot past bij mijn hond?

Engelse stafford waakborden.jpgWelke soorten botten voor de hond zijn er?

Zoals eerder aangegeven is er gigantisch veel keuze in hondenbotten. Denk hierbij aan:

  • Kauwbotten
  • Kauwstaven
  • Vleesbotten
  • Geperste hondenbotten

Zo zijn er nog veel meer botten voor de hond!

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 51
Actieve filtersVorm hondensnack: Hondenbot1 Filters
Sorteer op

Hondenbanken hout.jpgIs een hondenbot gevaarlijk voor mijn hond?


Een honden bot vervult de behoefte van de hond om te kauwen. Wanneer de hond kauwt is het erg goed voor zijn tanden, tandvlees en kaakspieren. Daarbij wordt de hond erg gelukkig van een overheerlijke bot! Hieruit kun je opmaken dan botten gezond voor de hond zijn.

Hondenbotten kunnen echter wel gevaarlijk voor de hond zijn. De kans is wel nihil dat het gebeurt, maar Tinki.nl wil je als baasje hier wel voor waarschuwen. Wanneer de hond aan het smullen is van een hondenbot, kun je hem het beste goed in de gaten houden!

  • De hond kan de bot in zijn geheel opeten. Dit is erg gevaarlijk! Zoals hierboven aangegeven: houdt altijd de hond in de gaten.
  • Risico op darm- en maagklachten. Denk hierbij aan botdeeltjes die in de maag of darm blijven vastzitten.

Welke hondenbot past bij mijn hond?  


De grootte van de bot is erg belangrijk voor een hond. Wanneer je er zeker van wil zijn dat de hond de bot niet in zijn geheel opeet, moet je de hond een niet te kleine bot geven. Geef een grote Bordeaux Dog dan ook geen kleine hondenbot!

Greyhound beeld.jpgWaar koop ik de beste hondenbotten goedkoop?


Bij Tinki.nl kun je de beste honden botten met elkaar vergelijken. Zo kun je de beste en goedkoopste hondenbotten voor je hond kiezen. Bekijk dan ook het aanbod van Tinki.nl!