Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenbril

Hondenbril

Maak je vaak ritjes met je hond op de fiets of gaat je hond vaak met je mee op de motor? Voornamelijk wanneer je met je hond ritjes maakt met een hoge snelheid waaraan de ogen van jehond worden blootgesteld, is het goed om de ogen van je hond te beschermen met een hondenbril.

Verberg informatie

Lijst
Aantal honden bril gevonden: 12
Sorteer op

hondenbril.jpgWaarvoor wordt een hondenbril gebruikt? 
Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom een hondenbril in verschillende gevallen
bescherming kan bieden aan de ogen van je hond. Hieronder zijn enkele voorbeelden opgesomd:

Hondenbrillen gedurende de wintersport: Wanneer de ogen van je hond worden blootgesteld aan wind of wanneer je hond mee gaat op wintersport kan je je hond beschermen met een hondenbril. Hierdoor bescherm je je hond tegen de sneeuw die in de ogen van je hond kan komen maar ook tegen de kou.

Hondenzonnebril tegen UV straling: Wanneer je hond last heeft van gevoelige ogen of last heeft van een felle UV straling kan je je hond voorzien van een hondenzonnebril. Een zonnebril voor honden beschermt de ogen van je hond tegen UV stralingen maar natuurlijk ook tegen dwarrelende stofdeeltjes bijvoorbeeld pollen gedurende de lente- en zomermaanden

Hondenbrillen voor oogaandoeningen: Wanneer je hond last heeft van een troebel oog of van een andere oogaandoening, kan je de ogen van je hond beschermen met een bril voor honden. Hierdoor bescherm je je hond tegen stofdeeltjes, puindeeltjes en eventuele weersomstandigheden zoals een harde wind.

Hondenbrillen voor reddingshonden: Een hondenbril wordt ook vaak gebruikt bij reddings-, speur-, en politiehonden. Deze getrainde honden bevinden zich vaak in een stoffige omgeving waardoor de hondenbril de ogen van de hond kan beschermen tegen het vuil.

Hondenbril tegen wind: Wanneer je graag je hond meeneemt tijdens een cabrioritje of een motorritje kan de kracht van de wind de ogen van je hond irriteren. Door je hond tijdens deze ritjes te voorzien van een hondenbril zal je hond het ritje weer als zeer prettig ervaren en irritatie aan de ogen vermeden worden. Wanneer je hond gevoelige ogen heeft, is het zelfs een mogelijkheid om je hond van een hondenbril te voorzien tijdens een fietstocht.