Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondendeken auto

Hondendeken auto

Hondendeken/hondenkleed auto
Een hondendeken voor in de auto kan voor meerdere redenen handig zijn. Hieronder kun je meer lezen over hondenkleed voor in de auto.

Hondendeken auto.jpg

Je hond is vies geworden
Houden jij en je hond van lange wandelingen? Er is toch niets mooier om samen met je hond in bijvoorbeeld het bos te wandelen. Wandelingen in een bos kunnen ervoor zorgen dat je hond er niet altijd meer schoon uitziet. Honden vinden het heerlijk om lekker in het zand en het water te spelen. En wat denk je van stokken of andere dingen zoeken en ontdekken in het bos.  Als je jezelf en je hond hierin herkend dan kan een autodeken iets voor je zijn. Wanneer je hond vies van de modder of nat van het water is geworden dan kan hij altijd op zijn droge hondenkleed in de auto liggen. Wanneer je hond het koud heeft kan hij lekker opwarmen op zijn autodeken. Als je hond graag van zwemmen houdt kun je voor de zekerheid twee hondendekens aanschaffen. Een autodeken groot genoeg om in de achterbak of op de achterbanken neer te leggen. Een kleiner formaat hondenkleed om je hond mee te kunnen afdrogen na een leuke zwempartijtje. Je kunt ook een handdoek gebruiken om je hond droog te maken. Je auto blijft ook schoner wanneer je hond zijn plekje heeft op een autodeken. De viezigheid die je hond heeft meegenomen na een wandeling maar ook zijn hondenharen worden opgevangen door het hondenkleed. Wanneer je je auto gaat schoonmaken is het voor jou kwestie om de honden autodeken uit te kloppen en eventueel te wassen wanneer dit nodig is. Er zullen altijd hondenharen of viezigheid op de plek komen te liggen waar je het hondenkleed neerlegt maar lang niet zoveel als wanneer je geen gebruikt maakt van een autodeken.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 71
Actieve filtersGeschikt voor: De auto1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

softbench

Wat is het verschil met een hondenkleed
Een hondenkleed die je bijvoorbeeld gebruikt voor op de bank of de hondenmand kun je vergelijken met een dekentje die je voor jezelf gebruikt wanneer je op de bank ligt. Bij het juiste formaat autodeken zal je zien dat deze meer afdekt dan een gewoon kleed. Als voorbeeld nemen we de achterbank van je auto. Een hondendeken voor in de auto zorgt dat de gehele achterbank beschermt is. Het is natuurlijk niet handig wanneer het kleed alleen het zitvlak bedekt. Een auto hondendeken zorgt ook voor de bescherming van de rugleuning van de achterbank. Een kofferbakdeken is zo gemaakt dat deze alle hoekjes en zijkanten van de kofferbak bedekken. Een kofferbakdeken heeft veel overeenkomsten met een autohoes voor in de auto. Dit product heeft opstaande randen waar soms ook nog handige opbergvakjes in verwerkt zetten. Maar heb je ook gedacht om de bumper van je auto te beschermen? Bij een autodeken zit er verlengd stuk aan wat ervoor zorgt dat de bumper ook beschermd is tegen bijvoorbeeld het krassen van de nagels van je hond.

Kleur kiezen
De kleuren van auto hondendekens zijn veelal neutraal en één kleur. Hierbij kun je denken aan een grijs autokleed, bruin autokleed of zwart autokleed. Bij hondendekens heb je wel meer opties in kleuren en designs. Vind het je het leuk om een kleed in de auto te hebben met leuke kleurtjes? Dan kun je ervoor kiezen om een autodeken te combineren met een hondenkleed.

Andere producten die handig kunnen zijn voor in je auto zijn;

Auto hondendeken.jpg

Hondenspeelgoed
is ook leuk om mee te nemen in de auto. op deze manier heb je altijd een leuk hondenspeeltje bij je waarmee je hond kan spelen.
Leuk hondenspeelgoed voor buiten kan zijn;