Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenfietskar

Vergelijk hondenfietskarren bij Tinki.nl

Wanneer je een eindje met je hond wilt gaan fietsen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hondenfietsmand, een eindje lopen met je hond of je kiest voor een hondenfietskar. Wanneer de hond niet in een hondenfietsmand past kun je het beste kiezen voor een hondenfietskar. Een hondenfietskar is simpelweg een stuk veiliger voor jou en je hond!

Een hondenkar is eigenlijk geschikt voor alle honden. Het is niet altijd mogelijk om je hond naast de fiets te laten lopen. Hier spelen verschillende aspecten een rol in:

 • De hond is te oud.
 • De hond heeft een lichamelijke handicap.
 • De conditie van de hond is niet goed.
 • Of het is te gevaarlijk. Denk hierbij aan drukke straten en drukke steden.

Wanneer een van deze 4 aspecten bij jou het geval zijn, kun je het beste kiezen voor een fietskar voor de hond. Veiligheid voor jou en je hond gaan voor!

Een betere conditie en verstandhouding met je hond door een hondenfietskar!

Een hond vindt het heerlijk om er samen met het baasje op uit te gaan! Samen bewegen is dan ook een heel erg belangrijk aspect hierin. Een hond vindt het namelijk heerlijk om te bewegen. Een hondenkar achter je fiets vergroot dit aanzienlijk! Toch werkt dit verhaal zichzelf een beetje tegen. Jij als baasje fietst en je hond zit in de fietskar. Dit is ook waar, maar je kunt overal naartoe fietsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lange wandeling in het bos samen met je hond. Een hondenfietskar is een uitstekend vervoersmiddel. Niet alleen voor je hond maar ook voor je eigen. Denk hierbij aan je eigen conditie als voorbeeld!

Verberg informatie

Lijst
Aantal hondenfietskar gevonden: 38
Sorteer op

hondenfietskarSoorten, maten en merken van de fietsaanhangers voor de hond

Natuurlijk zijn er bij de hondenfietskarren weer veel verschillenden soorten en merken. Er zijn immers veel soorten honden die variëren in grote. Wel fijn dat er dan verschillende soorten en maten bestaan! Tinki.nl noemt alvast de Doggyride hondenfietskar op:

 • De Doggyride hondenfietskarrenmini
  De Doggyride mini is een kleine fietskar voor de wat kleinere honden. Honden van 5kg tot 25kg kunnen hierin vervoerd worden. De fietskar voor de hond heeft aan de voor- en achterkant een ingang.
 • De Doggyride hondenfietskar normaal
  Deze Doggyride normaal is een fietskar die geschikt is voor de wat grotere honden. Honden van 15kg tot 45kg kunnen hierin vervoerd worden. Ook hier heeft de fietskar een ingang zowel voor- als aan de achterkant.
 • De Novel Doggyride
  Deze hondenfietskar is de luxere versie van het merk Doggyride. Deze fietskar voor de hond is geschikt voor honden van 15kg tot 45kg. Ook hier zijn er 2 ingangen, zowel een voor- als achteringang. De bodem is voorzien van een anti slip waardoor hij makkelijk schoon te maken is. Daarbij heeft de hond ook de mogelijkheid om met zijn kop uit de bovenste opening te kijken.

Dit zijn nog maar een paar soorten van het merk Doggyride. Er zijn echter veel meer soorten en merken fietsaanhangers voor de hond! Bekijk het assortiment van Tinki.nl en vergelijk de beste en goedkoopste fietskarren voor je hond.