Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenfietsmand achterop

Hondenfietsmand achterop

Als trotse hondenbezitter is het heerlijk om samen met je hond activiteiten te gaan doen. Samen fietsen met je hond is ook een super leuke activiteit. Wanneer je gaat fietsen met je hond kun je kiezen voor bijvoorbeeld: de hond naast de fiets laten lopen of je kunt kiezen voor een hondenfietsmand achterop je fiets.

Waar zijn hondenfietsmanden achterop allemaal voor geschikt?

Het is natuurlijk goed om te weten waar de fietsmanden voor de hond achterop allemaal geschikt voor zijn. Wanneer tinki.nl het over geschikte hondenfietsmanden achterop heeft, kun je denken aan welke afstanden je met een fietsmand achterop kunt maken, of deze fietsmanden voor je hond achterop geschikt zijn voor elke hond etc.

  • Hondenfietsmanden achterop de fiets zijn geschikt voor elke afstand.
  • Niet alle honden zijn geschikt voor een hondenfietsmand achterop de fiets. Je kunt het zelf wel invullen. Een Bordeaux Dog zul je nooit kunnen vervoeren met een hondenfietsmand achterop de fiets. De hond is simpelweg te groot en te zwaar. Wanneer de hond te groot en te zwaar is, kun je beter een hondenfietskar aanschaffen. Deze hondenfietskarren zijn wel geschikt voor de wat grotere honden zoals bijvoorbeeld een Bordeaux Dog of een grote Herdershond.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 44
Sorteer op

De voordelen en nadelen van een hondenfietsmand achterop

Natuurlijk zijn er in dit aspect weer tegen- en voorstanders van de hondenfietsmanden achterop. Tinki.nl zet alle voordelen en nadelen van een hondenfietsmand achterop even op een rijtje:

De voordelen:

  • Het wat makkelijker wanneer je hondenfietsmand achterop de fiets bevestigd is.
  • Beter zicht op de weg. Waardoor een hondenfietsmand achterop toch wel ietwat veiliger is.
  • Minder inspannend als een hondenfietsmand voorop.

De nadelen:

  • Je hebt slecht zicht op wat de hond doet. Een hond is nogal nieuwsgierig wanneer hij iets interessants ziet. Het is namelijk niet de bedoeling dat de hond uit de fietsmand springt. Hier is een oplossing voor. Denk hierbij aan een hondenfietsmand met tralies of met een korf. Deze fietsmanden voor je hond zijn ideaal voor honden die heel erg nieuwsgierig zijn.