Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenfrisbee

Hondenfrisbee en dogfrisbee

Ben je als baasje opzoek naar een intensieve sport voor jou en je hond? Dogfrisbee bevordert niet alleen de conditie van je hond maar ook van de baas! Hondenfrisbee is een van de leukste hondenactiviteiten voor je hond en voor jezelf. Plezier voor allebei.
Een belangrijk aspect om frisbee voor honden goed onder de knie te krijgen is de gooitechniek van jou als baasje. Een hond doet er vrijwel alles voor om die frisbee te vangen. Het is dus erg belangrijk om de frisbee goed te gooien, zonder dat die rare bochten gaat maken. Dit is ook belangrijk voor de veiligheid van de hond. Wanneer de gooitechniek niet goed is, kan de hond bijvoorbeeld niet op 4 poten terecht komen. Hierdoor zal een hond veel sneller blessures oplopen!

hondenfrisbee.jpgHet aanleren van hondenfrisbee

Honden frisbee kun ongeveer zien als het gooien van een tennisbal. De hond rent achter de frisbee aan en brengt hem weer terug. Ten eerste is het belangrijk om te weten of de hond geïnteresseerd is in de frisbee. Wanneer die geïnteresseerd is beloon je, je hond met iets wat hij lekker vindt. Nadat je weet dat de hond geïnteresseerd is ga je eens proberen om de met de frisbee te gooien. Wanneer de hond erachter aanrent weet je genoeg! De hond is enthousiast en wil graag verder spelen.
Samengevat in korte stappen:
- Kijk of je hond geïnteresseerd is in de frisbee.
- Is hij geïnteresseerd? Beloon hem dan. 
- Hierna probeer je het uit op een groot veld. Gooi de frisbee en kijk of de hond erachter aan rent.
- Rent hij achter de frisbee aan? Beloon hem dan.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal hondenfrisbee gevonden: 45
Sorteer op

dogfrisbee.jpgHoe begin ik met dogfrisbee?

Wanneer je wilt beginnen met hondenfrisbee zijn de volgende punten noodzakelijk om goed te kunnen bewegen en goed in je vel te zitten: 
- Ten eerste heb je natuurlijk een frisbee nodig. Deze dogfrisbee kun je op Tinki.nl vergelijken en uiteindelijk kopen. 
- Wijde en makkelijk zittende kleding is een vereiste! Denk hierbij aan een trainingspak. 
- Neem een waterbak voor je hond en een flesje water voor jezelf mee. 
- Vergeet niet om eten mee te nemen. Zoals eerder aangegeven is dogfrisbee een ontzettend intensieve hondensport. Er zullen dus erg veel calorieën verbrand worden.


hondenfrisbee.jpg

Dog frisbee of hondenfrisbee kopen

Er zijn vele verschillende dogfrisbees te koop. Een frisbee van plastic is niet ideaal voor je hond doordat deze relatief gezien snel kapot kan gaan en er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Een frisbee van flexibel materiaal zal dan ook voor het meeste speelplezier zorgen voor jou en je hond. Daarnaast is er ook een pluche honden frisbee die geschikt is voor de kleinere honden en/of puppy's.