Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenklok

Honden klok

Op zoek naar een klok met een hond erop? Voor jou, de kinderen of als cadeau? Je hebt ze in verschillende kleuren, maten, vormen en printjes. Een originele honden klok is toch veel leuker dan een klok met een hond erop? Een leuk voorbeeld is de kwispelende honden klok voor op de slaapkamer van je kind. Het kwispelende staartje terwijl het uurwerk stilletjes loopt. Deze klok is ontworpen in Engeland en is handgemaakt van een houten front met opgelegde cijfers. Een voordeel aan deze klok is dat je kind niet gestoord wordt in zijn slaap, want deze klok is geruisloos. Een leuk kameraadje voor op de slaapkamer van je kind.

Kunnen honden klokkijken?

Kunnen honden klokkijken of is dat een fabel? Veel baasjes zijn ervan overtuigd dat hun hond weet hoe laat het is. Hebben honden eigenlijk wel een abstract begrip van tijd? Honden kunnen over het algemeen goed horen en horen dan ook viermaal zo grote afstand dan een mens. Zij horen het vervoermiddel of de voetstappen van het baasje veel eerder dan dat wij als mens doen. Honden die op een exact tijdstip naar de voerbak lopen of met ‘de gaat-ie-meeblik’ voor het baasje gaan staan is te verklaren waarom dat gebeurt. Door op bepaalde tijden de hond zijn maaltijd te bieden, ontstaat een cyclus van eten, spijs verteren en uitlaten. Ook door bepaalde handelingen die het baasje (onbewust) uitvoert, zijn voor de hond een teken dat een wandeling of een gevulde voerbak er aan komt. Wist je dat, je hond zelfs de dagen van de week kent? Honden zijn erg oplettend en houden hun baasje constant in de gaten, omdat die informatie hen wat oplevert. Ze weten hoe jij je gedraagt, welke kleding bij een bepaalde activiteit hoort, en hoe je dagindeling eruitziet. Ze lezen je lichaamshouding en je humeur. Door deze wijze hebben mensen het gevoel dat honden kunnen klokkijken. Conclusie, het is een fabel. Door alle handelingen en activiteiten die je als baasje (onbewust) uitvoert, weet je hond precies wanneer hij zijn maaltijden krijgt en dat hij uitgelaten wordt.

Verberg informatie

Lijst
Aantal Hondenklokken gevonden: 14
Sorteer op

Honden klok als cadeau
Iemand binnenkort jarig, maar geen idee wat je die persoon moet geven? Is hij of zij gek op honden? Een honden klok is een ideaal cadeau voor zowel volwassen als kind. Natuurlijk hoeft dat niet altijd een honden klok te zijn. Naast dat we honden klokken aanbieden, bieden we ook mokken, T-shirts, muurstickers en pantoffels aan. Ook hierbij heb je de keuze uit diverse hondenrassen. Kijk links in de lijst voor alle hondenrassen of gebruik de zoekfunctie op onze website.