Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenknuffel

Honden knuffels

Honden knuffels zijn er in vele soorten en maten. Hondenknuffels zijn leuk om zelf te kopen maar ook om als cadeau te krijgen. Honden knuffels kunnen fijn zijn voor je hond om lekker tegenaan te liggen. Neem een kijkje op Tinki.nl om te kijken of er een leuke hondenknuffel voor jou of je hond bij zit.  Een leuk idee voor een cadeautje is een honden knuffel. Dit kan zijn voor de (nieuwe) hond van je beste vriend of vriendin maar ook voor het lieve neefje wat net geboren is. Om een hondenknuffel een persoonlijk tintje te geven kun je ervoor kiezen om een naam op het beestje te laten afdrukken. Net zoals je een hondenkussen met naam kunt bestellen is dit ook mogelijk met een hondenknuffel.

Verberg informatie

Lijst
Aantal hondenknuffels gevonden: 436
Sorteer op
Bekijk meer hondenknuffels

honden knuffel.jpgKnuffels voor honden

Een hondenknuffel als hondenspeeltje is niet voor elke leeftijd en/of hond geschikt. Puppy’s kunnen snel een knuffel kapot maken. Een geschikte knuffel voor je pup kan zijn een honden knuffel zonder vulling of om samen mee te spelen een knuffel met touw erin verwerkt. Wanneer je hond in de puberteit zit kan hij ook dingen kapot gaan maken. Dit kan soms beginnen met een etiketje wat aan de knuffel zit waar je hond op wil kauwen. Wat als gevolg kan hebben dat je hond de knuffel verder kapot bijt. Een tip is om etiketjes van een knuffel af te knippen voordat je het aan je hond geeft. Honden kunnen de binnenvulling opeten maar ook harde delen zoals de ogen en de neus. Dit kan gevaarlijk zijn voor je hond dus pas hier voor op. Controleer regelmatig de honden knuffel(s) van je hond om eventueel onderdelen te verwijderen wanneer deze los zitten. Wanneer je hond in een fase zit waarin hij snel dingen kapot maakt, vraag jezelf dan af of een knuffel op dat moment het juiste hondenspeelgoed is. Misschien is sterk speelgoed zoals een Kong Extreme of een kauwstaaf dan een betere keuze.

hondenknuffels.jpgVoordat je puppy bij je thuis komt zie je veelal dat nieuwe baasjes een hondenknuffeltje in het nest leggen. Met als reden dat de geur van de moeder en broertjes/zusjes aan het knuffeltje komt te zitten. Wanneer je je lieve pup mee naar huis kan nemen, neem je het knuffeltje ook mee. Het knuffeltje leg je op de slaapplek van je pup bijvoorbeeld in de hondenbench of hondenmandHet kan ook zijn dat de hondenfokker zelf al spullen in het nest legt die je mee naar huis kunt nemen. Vraag hierna wanneer je je pup gaat bezoeken.

Zoals hier boven staat zijn hondenknuffels er in verschillende soorten en maten. Hieronder staat waar je uit kunt kiezen.

Hondenknuffel met vulling: Knuffels zijn over het algemeen gevuld met polyester vezel. Dit maakt de knuffel vol en knuffelbaar. Je hond kan heerlijk tegen zijn grote gevulde knuffel liggen en slapen. 
Hondenknuffel zonder vulling: Bij hondenknuffels zonder vulling kun je denken aan knuffeldekentjes voor je hond. 
Hondenknuffel met piep of ander geluid: Knuffel met piep kan net dat extraatje geven voor je hond om er langer mee te kunnen spelen. Bijna alle honden zijn gek op piepjes en het trekt dan ook hun aandacht. Er zijn ook honden knuffels verkrijgbaar waarin een soort plastic is verwerkt wat een krakend/knarsend geluid maakt. In deze knuffels zit vaak geen polyester vulling. 
Hondenknuffel met touw: Knuffels met een touw erin verwerkt kunnen leuk zijn voor trekspelletjes met je hond. Een voorbeeld van een dergelijke honden knuffel is de Kong Tugger Knots. 
Hondenknuffel van een hondenras: Vind je het leuk om een knuffel te hebben van je eigen hond? Hierin is ook volop keuze. Zo heb je knuffels van een Husky, Beagle, Boxer, Dalmatiër, Chihuahua, Sint Bernard, Labrador, Duitse Herder en Rottweiler.