Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenkostuum

Hondenkostuum

Heb je binnenkort een feest met een bepaald thema of is er een andere leuke gebeurtenis waarbij een leuk honden kostuum niet mag ontbreken? Honden pakjes worden voornamelijk gebruikt bij het grappig of juist stijlvol aankleden van je hond. Een grappig honden pakje creëert meestal een lach op de gezichten van voorbijgangers en zorgt er natuurlijk voor dat je origineel voor de dag komt. Door je trouwe viervoeter een te voorzien van een spectaculair honden kostuum laat je je geliefde hond veranderen in een geheel nieuw dier en je hond zal de ster zijn van de avond.

Soorten hondenkostuums
Er zijn vele verschillende soorten honden pakjes te verkrijgen. Voornamelijk voor carnaval of Halloween zijn er vele verschillende soorten honden kostuums te verkrijgen. Deze type honden kostuums variëren van schattige lieveheersbeestjes pakjes tot een eng spinnenkostuum voor je hond. Door de vele verschillende soorten kostuums is er voor elk themafeest wel een geschikt kostuum te vinden. Echter zijn er niet alleen grappige honden kostuums te verkrijgen, Tinki.nl heeft ook honden kostuums in de vorm van trouwpakken en trouwjurken om je hond tijdens een trouwerij ook in de juiste stijl te kleden. De meeste kostuums zijn geschikt voor kleine honden maar bij Tinki.nl vind je ook hondenkostuums die hondenkostuum (2).jpggebruikt kunnen worden door grotere honden zodat er voor iedere hond wel een geschikt hondenpak tussen zit. Doordat er vele verschillende soorten honden kostuums te verkrijgen zijn, is het ook leuk om tijdens een themafeest een soortgelijke outfit aan te meten als je hond zodat jullie als een echte groep op het feest verschijnen. Hondenkostuums zijn zo ontworpen dat je hond voldoende bewegingsruimte heeft tijdens het dragen van het kostuum, mits je natuurlijk de juiste maat voor je hond besteld, maar een kostuum voor honden is meestal gemaakt van een dunne structuur van stof zodat je hond het niet te warm zal krijgen.

Wanneer je hond het nog niet gewend is om hondenkleding te dragen is het verstandig om te kiezen voor een honden kostuum waarbij je hond niet volledig is “ingepakt”. Twijfel je of je hond het prettig vindt om een kostuum aan te hebben? Begin dan met kleine hondenaccessoires zoals een sjaaltje voor je hond of honden pet. Is je hond al gewend aan het dragen van bijvoorbeeld hondentrui? Dan zal je hond een hondenkostuum waarschijnlijk net zo ervaren als hondenkleding.

Verberg informatie

Lijst
Aantal kostuum hond gevonden: 56
Sorteer op

hondenkostuum1.jpgGelegenheden voor een hondenkostuum
Er zijn vele redenen te bedenken waarbij een honden kostuum van pas kan komen. Hondenkostuums worden voornamelijk gebruikt tijdens feesten zoals Halloween en carnaval. Echter zijn ook speciale gelegenheden als een bruiloft of tijdens de kerstdagen waarbij er vaak een honden kostuum wordt gedragen. Zo zijn er tijdens de kerstdagen vele kerstjasjes of andere kerstkleding voor je hond te verkrijgen die je hond het echte kerstgevoel meegeven maar natuurlijk ook doorgeven aan de feestelijke omgeving.

Bij een themafeest waarbij iedereen van de gastenlijst zich “verkleed”, kan je hond natuurlijk niet achterblijven. Voornamelijk tijdens de carnaval, maar ook tijdens speciale gelegenheden zoals een bruiloft zijn hiervoor speciale hondenkostuums te verkrijgen. Carnavalskleding is te verkrijgen in verschillende opties zoals hondenjasjes, honden t-shirts of andere grappige hondenkleding. Het verschil tussen deze hondenkleding en een honden kostuum is dat een hondenkostuum en totale outfit is waarbij “alles erop en eraan zit”. Het zijn volledige honden pakjes die als één geheel zijn gemaakt. Echter kun je er altijd voor kiezen om bepaalde accessoires van een honden kostuum niet bij je hond aan te doen.kostuum hond.jpg

Opmeten van je hond
Wanneer je een hondenkostuum wilt kopen, is het verstandig dat je de juiste maat voor je hond besteld. Een hond moet uiteraard voldoende bewegingsruimte hebben in een kostuum en hierbij is de maat van groots belang. Door de juiste kledingmaat van je hond te bestellen zal het hondenpakje goed aansluiten bij je hond. De juiste kledingmaat bestel je door de omvang van je hond in centimeters op te meten en de maattabel bij het aanschaffen van een kostuum te raadplegen.