Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenmand steigerhout

Hondenmand steigerhout

Een hondenmand die ten eerste een mooie uitstraling heeft en ten tweede ook nog lang meegaat dankzij het duurzame materiaal. Als je deze eisen stelt aan een hondenmand dan is een steigerhouten hondenmand precies waar je naar op zoek bent! Naast de comfortabele aspecten is vooral de vormgeving van deze hondenmand erg speciaal. Dankzij de verschillende afwerkingen is de uitstraling een hondenmand van steigerhout erg verschillend. Zo zal er zeker een hondenmand tussen zitten waar jouw voorkeur naar uit gaat.
Een hondenmand is een erg belangrijk plekje voor jouw viervoeter. Dit is echt hét plekje waar je hond zich de baas voelt, zijn eigen kleine knusse plekje. Hier kan hij ’s avonds lekker gaan slapen, en wanneer hij de behoefte heeft aan een beetje rust kan hij hier lekker uitrusten. Dit is ideaal na bijvoorbeeld een lange wandeling of het intensief spelen met een hondenspeeltje.
Ook kan je hond hier zich gaan terug trekken wanneer hij hier behoefte aan heeft.
Daarnaast is een hondenmand een goede oplossing wanneer je liever niet hebt dat je hond op de bank of stoel komt. Dit kan zijn in verband met de haren die op deze manier op de meubels komen.
Wanneer je je hond zijn eigen plekje geeft door middel van een steigerhouten hondenmand zal hij niet de behoefte hebben om op de bank te komen. Puur omdat hij zijn eigen plekje heeft, wat natuurlijk voor hem veel belangrijker en specialer is.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 4
Actieve filtersStijl: Steigerhout
Sorteer op

Functionaliteit van een steigerhouten hondenmand


De keuze voor van welk materiaal jij graag een hondenmand wil is natuurlijk geheel zelf te maken. Er is niet voor niks zoveel verschillende keuze tussen de diverse materialen. Zo heeft ook een hondenmand van steigerhout speciale factoren waardoor deze hondenmand zich van de anderen onderscheidt. Zo is een hondenmand van steigerhout gemakkelijk schoon te maken. En daarnaast zal deze hondenmand ook geen losgevallen honden haren vast houden. Deze hondenbank van steigerhout is dus ideaal w

Hondenmanden.jpg

anneer je een hond hebt die veel verhaard.  Zo zal de mand geen verzamelplaats worden van haren in tegen stelling tot bijvoorbeeld een hondenmand van stof, waar dit wel het geval zou zijn. Het eerste pluspunt is dus dat deze hondenmand erg hygiënisch is. Ten tweede komt daar bij dat deze hondenmand ideaal is voor honden die graag in dingen bijten. Een hondenmand van steigerhout is erg duurzaam en het materiaal is ook erg sterk. Daarom zal deze hondenmand de bijten van je hond zeker overleven. In tegen stelling tot een rieten hondenmand, of een hondenmand gemaakt van rotan. Deze zijn gemaakt van een minder sterk materiaal, maar daar tegen over staat wel dat deze hondenmanden erg gezellig en knus er uit zien! Terwijl een hondenmand van steigerhout misschien wel een kille en robuuste uitstraling kan hebben.  Uiterlijke kenmerken van een steigerhouten hondenmand


Een belangrijk punt van een hondenmand is natuurlijk ook de vormgeving en hoe de mand eruit ziet.

Of de hondenmand nu in de woonkamer, keuken, of misschien wel op de gang staat, het uiterlijk van de hondenmand samen met natuurlijk de functionaliteit, speelt zeker een rol. Een hondenmand van steigerhout heeft als groot voordeel dat deze erg verschillende uitstralingen kan hebben. Zo kan deze hondenmand erg modern zijn, maar ook een oude en gebruikte uitstraling hebben. Ook qua kleuren is er nog genoeg keuze. Van licht tot donker steigerhout en alle kleuren die daar tussen zitten, er zal zeker een kleur naar je zin tussen zitten!

Daarnaast zijn er veel verschillende vormen hondenmanden van steigerhout. De meest voorkomende vorm is rechthoekig, maar hier zijn natuurlijk ook verschillende variaties op. Zo is bij de ene hondenmand de instap hoger als de andere, maar ook de breedte van de instap verschilt nogal per hondenmand. zo is het voor een grotere hond wat handiger dat de instap wat breder is, zodat hij er gemakkelijk in en uit kan stappen. Om nog even verder op de instap in te gaan, is er ook in de vorm van de instap nog verschil per steigerhouten mand. Zo heb je instappen die rond zijn, maar ook vierkant of rechthoek vormig komt zeker vaak voor.