Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenpuzzel

Hondenpuzzel

Je hond een uitdagend denkspelletje aanbieden? Heb je ooit gedacht een hondenpuzzelHondenpuzzels zijn ontwikkeld om je hond te stimuleren om zijn hersenwerk te gebruiken. 

Honden zijn slimme dieren, hierdoor zijn puzzels voor honden een uitdagende bezigheid voor je hond. Je kunt ook zelf een hondenpuzzel maken waardoor het een leuke activiteit wordt voor jou en je hond samen. 

hondenpuzzels.jpgWanneer je door bijvoorbeeld je werk niet alle dagen in de week genoeg tijd hebt om lange wandelingen met je hond te maken is het spelen van een hondenpuzzel een mooie uitkomst. Je hond wordt mentaal moe door het spelen van hondenpuzzels. En je geeft je hond 1 op 1 aandacht door het samen te spelen. Er zijn al vele mensen je voor gegaan die hondenpuzzels met hun hond spelen. Op Tinki.nl staan verschillende soorten hondenpuzzels, waarvan er vast een aantal bij jou en je hond passen. Tinki.nl wenst jullie alvast veel speelplezier met de hondenpuzzels!.

Hondenpuzzels zijn ontwikkeld om de hersenen van je hond te prikkelen. Hieronder een aantal punten waarom een hondenpuzzel goed is voor je hond;

honden puzzel.jpgStimuleer het hersenwerk van je hond

Wanneer je door bijvoorbeeld je werk niet alle dagen in de week genoeg tijd hebt om lange wandelingen met je hond te maken is het spelen van een hondenpuzzel een mooie uitkomst. Je hond wordt mentaal moe door het spelen van hondenpuzzels. En je geeft je hond 1 op 1 aandacht door het samen te spelen. Er zijn al vele mensen je voor gegaan die hondenpuzzels met hun hond spelen. Op Tinki.nl staan verschillende soorten hondenpuzzels, waarvan er vast een aantal bij jou en je hond passen. Tinki.nl wenst jullie alvast veel speelplezier met de hondenpuzzels!

Verberg informatie

Lijst
Aantal hondenpuzzels gevonden: 47
Sorteer oppuzzel hond.jpgStimuleer het hersenwerk van je hond

Wanneer je door bijvoorbeeld je werk niet alle dagen in de week genoeg tijd hebt om lange wandelingen met je hond te maken is het spelen van een hondenpuzzel een mooie uitkomst. Je hond wordt mentaal moe door het spelen van hondenpuzzels. En je geeft je hond 1 op 1 aandacht door het samen te spelen. Er zijn al vele mensen je voor gegaan die hondenpuzzels met hun hond spelen. Op Tinki.nl staan verschillende soorten hondenpuzzels, waarvan er vast een aantal bij jou en je hond passen. Tinki.nl wenst jullie alvast veel speelplezier met de hondenpuzzels!.puzzels honden.jpg

Hondenpuzzels zijn ontwikkeld om de hersenen van je hond te prikkelen.
Hieronder een aantal punten waarom een hondenpuzzel goed is voor je hond;

  • Je hond zal zich beter leren te concentreren
  • Het is een mooie afleiding voor je hond
  • Honden op leeftijd blijven langer fit
  • Heb je een drukke hond? Speel een puzzel met je hond en je zult zien dat je hond doordat zijn hersenwerk wordt geprikkeld hierna moe zal zijn.

honden puzzel.jpgWat past het best bij mijn hond

Elke hond is anders, net zoals mensen verschillend zijn. Met hondenpuzzels is het uitproberen wat je hond leuk vindt. Voordat je een puzzel aanschaft kun je al wel nadenken wat je hond leuk vindt aan hondenspeelgoed. Houdt je hond van hondenballen of is je hond gek op hondenkoekjes in de vorm van spel. Je hebt bijvoorbeeld hondenpuzzels waarin je hond wordt geprikkeld om het hondenvoer te zoeken. Maak het in het begin niet te moeilijk voor je hond. Begin met makkelijke hondenpuzzels en bouw het steeds verder uit in de moeilijkheidsgraad voor je hond. Op deze manier houd je het leuk voor je hond en blijf je hem stimuleren door middel van deze spelvorm.