Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondensokjes

Hondensokjes

Heeft je hond een wondje op zijn voetkussentje of heeft je hond vaak last van koude pootjes? Hondensokjes worden vaak gebruikt voor medische reden zoals dat je hond een snee of wond in zijn poot heeft. Met honden sokken kan je je hond beschermen tegen het eventuele vuil wat er tijdens het lopen in de wond kan gaan zitten maar ook tegen het likken van de hond aan de wond. Dit allemaal om de wond goed te laten genezen zodat je hond gauw weer zonder pijn of irritatie kan lopen, rennen en spelen. Echter worden sokjes voor honden niet alleen gebruikt voor het beschermen voor een wond. Er zijn vele redenen te bedenken waarom je hond honden sokken zou kunnen dragen. Wanneer je hond een hekel heeft aan het lopen in de sneeuw of op een koude ondergrond, kunnen hondensokjes je hond beschermen tegen de kou van de grond waarop hij/zij op loopt. Hierdoor zullen de poten/pootjes warm blijven en wordt het lopen voor je hond weer leuk.

Verberg informatie

Lijst
Aantal honden sokken gevonden: 9
Sorteer op

Soorten honden sokjes


hondensokjes.jpgWanneer je hond moeite heeft met het lopen en het opstaan op gladde vloeren, zoals laminaat en parket, worden er vaak antislip sokjes gebruikt. Deze sokjes voor je hond zorgen ervoor dat je hond niet meer zo snel kan uitglijden op een gladde ondervloer. Hierdoor kan je hond weer gemakkelijker in de benen komen en lopen. Honden sokken zijn ook uitermate geschikt om de vloer te beschermen tegen krassen van de nagels van je hond tijdens het lopen. Daarnaast zal door middel van hondensokjes het geluid van het trippelen op een vloer ook gedempt worden. 

Voor buitenwandelingen worden er ook vaak hondenschoenen gebruikt om de poten van je hond te beschermen tegen ruwe gebieden of ook omdat de ondergrond waarop ze moeten lopen te koud is. In deze hondenschoentjes worden er vaak hondensokjes gebruikt om verschuiving in de schoenen te voorkomen. Zonder deze honden sokken kan de poot van je hond schuren doordat de hond in de schoen nog iets ruimte heeft.