Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenstep

Hondenstep

Steppen met je hond is een leuke bezigheid om samen met je hond te doen. Tinki.nl helpt je graag bij het maken van de keuze voor de juiste hondenstep voor jouw hond of honden.

Steppen met de hond is een leuke maar wel intensieve bezigheid. Hou je ervan om buiten te zijn en actief bezig te zijn dan is steppen met je hond wellicht iets leuks voor jou.

Samen met je hond steppen is een activiteit die voor zowel de hond als het baasje uitdagend is. Steppen is een mooi manier voor jezelf om in conditie te blijven en gewicht te verliezen. Voor je hond is het een actieve bezigheid en een activiteit die hij samen met jou doet.

Hondensteps zijn in verschillende maten, kleuren en typen te koop. Punten die belangrijk zijn bij de keuze in een hondenstep zijn onder andere;

  • De lengte van de hondenbezitter
  • Het  gewicht van de hondenbezitter
  • De grootte van je hond
  • Het gewicht van je hond

Verberg informatie

Lijst
Aantal hondenstep gevonden: 20
Sorteer op

Wanneer je gaat beginnen met steppen met je hond is het verstandig om dit langzaam op te bouwen. Laat jezelf en je hond wennen aan de step. Je kunt wellicht het eerste rondje alleen gaan steppen zodat je een gevoel krijgt bij de hondenstep.

Wanneer je hond angstig wordt als hij in de buurt van de honden step komt zorg er dan voor dat je rustig blijft. Dwing je hond niet om mee te gaan steppen.

Wanneer je hond door middel van een lijn is vastgemaakt aan de hondenstep begin je rustig in wandeltempo te steppen. Wanneer je ziet en voelt dat je hond er klaar voor is begin je wat harder te steppen. Dit breid je uit naar het punt hoe hard jij samen met de hond wilt steppen.