Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondentunnel

Hondentunnel

Vind jij het trainen van jouw hond een leuke hobby? Of ben je het van plan? Dan is een speeltunnel ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld op een parcours, een hondenshow of je hond kan er zelf mee spelen. Je kunt de hondentunnel zowel voor binnen als buiten gebruiken. Een hondentunnel kopen is een leuke manier van leren gecombineerd met plezier voor jouw hond. Je hebt ze in verschillende kleuren, maten en vormen. Of het nu in een S-vorm, U-vorm of gewoon een rechte vorm is, een hondentunnel kan snel en eenvoudig worden opgebouwd en afgebouwd.

Hondentunnel.jpgWaar is een hondentunnel geschikt voor?

De hondentunnel is uitstekend geschikt voor de sporttraining van jouw hond. Zo houd je jouw hond fit en gezond. De tunnel wordt met behulp van grondankers en haringen in de grond vastgezet. De tunnel kan je op verschillende manieren opzetten. Zo werd er al eerder vermeld dat je het verschillend kan variëren in vormen. Het materiaal waarvan de hondentunnel is gemaakt is nylon. Vaak wordt er een praktische nylontas meegeleverd en is het dus makkelijk mee te nemen.

Opgelet: Is jouw hond nog niet gewend aan hondentunnels? Laat hem dan eerst voorzichtig wennen aan de tunnel. Laat hem hierbij in het begin niet door de volle lengte lopen, maar verkort de tunnel enkele meters. Hiervoor kan de tunnel eenvoudig samengevouwen worden. Vermijdt in het begin ook een opbouw met veel bochten, maar houd het bij een rechte doorgang.

Tunnel hond.jpgWat maakt trainen met je hond zo leuk?

Zodra je een hond traint zal het uiteindelijk resultaat opleveren. Je hond snapt wat je van hem vraagt, en doet het ook graag met veel plezier! Daarom is het ook een leuke en leerzame ervaring voor zowel je hond als voor het baasje. Een tunnel voor je hond zou dus prima geschikt kunnen zijn als basistraining. De hond loopt in de versterkte tunnel en kruipt dan op de grond door de liggende tunnel. Een leuk onderdeel dus om je hond door een tunnel te leren laten kruipen.

Verberg informatie

Lijst
Aantal Hondentunnels gevonden: 41
Sorteer op

 

Tunnel voor hond.jpgSpeeltunnel voor hond

Natuurlijk hoef je de speeltunnel niet alleen te gebruiken om mee te trainen. Je kunt het ook gebruiken als een speeltunnel. Laat je hond er zelf gebruik van maken en laat hem zelf de tunnel ontdekken. Ook leuk is om je hond met meerdere honden te laten spelen met de tunnel, zo kunnen ze gezellig samen spelen.
Hondentunnel.jpgPlezier & Relatie verbeteren

Naast dat trainen leuk en leerzaam is voor je hond, is natuurlijk de band tussen jou en je hond ook belangrijk. Het kost behoorlijk wat tijd en energie om een (goede) band met je hond op te bouwen. Het effect van een relatie verbeteren met je hond is dat ze over het algemeen actiever zijn, socialer maar bovenal zijn het betrouwbare vrienden! Oefenen, trainen, spelen, heerlijk bezig zijn met je hond. Belonen hoort daar natuurlijk ook bij! Dit kan je doen door ze te belonen met hondenkoekjes, hondensnacks, kauwsnacks of een overheerlijke hondenbot

Misschien toch eerder op zoek naar hondenspeelgoed of leuke spellen? Tinki.nl bied jou de leukste hondenspeeltjes en spelletjes van verschillende aanbieders aan. Zo heeft Tinki.nl denkspellen, speeltjes tegen verveling, speurspelletjes of leuke en leerzame hondenpuzzels! Zo is er voor elke hond wel iets te vinden.