Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Honden verzorgingsproducten

Honden verzorgingsproducten

Het is heel belangrijk dat je de verzorging van je hond serieus neemt. Er zijn tal van honden verzorgingsproducten met uiteenlopende functies die je hierbij kunt gebruiken. Van vachtverzorging tot nagel- en gebitsverzorging, er is voor alles wel een verzorgingsproduct te vinden voor je hond.

bb4b3bca9c2b44425e.jpgVacht verzorging

De vacht is het grootste orgaan van de hond en vertelt je meer dan je in de eerste instantie denkt. Aan de vacht kun je zien hoe het met de gezondheid van je hond gaat. Als de vacht er slecht uit ziet zegt dat dus dat er iets mis is met de gezondheid van je hond. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat de vacht dof is. Het is daarom belangrijk dat je de vacht van je hond goed onderhoud met honden verzorgingsproducten.

Een van die verzorgingsproducten is een hondenborstel. Het is belangrijk dat je de vacht van je hond goed borstelt om klitten te voorkomen. Daarnaast is het verstandig om de vacht ook goed te borstelen voor dat je je hond gaat wassen. Om je hond te wassen kun je het best hondenshampoo gebruiken. Dit verzorgingsproduct is voor je hond een must om de vacht goed en grondig schoon te maken.

Verberg informatie

Lijst
Aantal honden verzorgingsproducten gevonden: 1298
Sorteer op
Bekijk meer honden verzorgingsproducten (nog )


bb4b38cd992942405e.jpgHet verzorgen van de nagels

Nagelverzorging is ook erg belangrijk voor je hond. De nagels mogen niet te lang, maar ook zeker niet te kort zijn. Het verzorgingsproduct wat je hiervoor kunt gebruiken is een honden nagelschaar. Hiermee kun je zorgvuldig te lange nagels knippen. Let er hierbij goed op dat je niet in het leven van de nagel knipt, dit doet erg veel pijn voor je hond en heeft als gevolg dat het gaat bloeden.

Verzorging van het gebit

Net als zijn baasje is het voor de hond belangrijk dat de tanden goed onderhouden worden. Door middel van een hondentandpasta komt een hond af van zijn slechte adem en voorkom je dat je hond een slecht gebit krijgt.

bb4b38cd992942405e.jpgHet verzorgen van de oren

Het reinigen van de oren is alleen nodig wanneer je hond last heeft van zijn oren, het is dus niet de bedoeling om je hond preventief te gaan beschermen tegen bijvoorbeeld oorontsteking. Als je hond toch last heeft van zijn oren kun je als honden verzorgingsproduct gebruik maken van een oorreiniger voor je hond.

Overige verzorging
Verder is het belangrijk om minimaal 3x per dag met je hond te gaan wandelen, op deze manier krijgt je hond genoeg beweging en kan hij zijn behoeftes doen, dit werkt mede mee aan een goede verzorging. Net als voeding, dit is ook erg belangrijk. Als je hond geen goede voeding krijgt is dit erg slecht voor zijn gezondheid.