Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenvoer vlees

Vergelijk hier hondenvoer van vlees bij Tinki.nl

Als je ervoor kiest om je hond te voeren met vlees, kies je voor voeding die past bij het verteringssysteem van de hond. Een hond is namelijk een vleeseter. Hij vind niets lekkerder dan vers vlees. Vlees gebruik als hondenvoeding is dan ook een goede keuze voor je hond! Vlees voor je hond biedt meer voordelen dan blikvoer en de bekende hondenbrokken. Deze zijn namelijk vaak bewerkt en missen essentiële voedingsstoffen. Tinki.nl zet een aantal voordelen op een rijtje wat vlees als hondenvoer kan bieden: 

  • Er zitten heel veel goede bacteriën in. Deze bacteriën zorgen voor een gezondere darm en maag. Daarbij zorgen deze bacteriën ook voor een betere vertering en afweer.
  • Door het vlees wordt maagzuur extra zuur. Hierdoor zullen slechte bacteriën geen overlevingskans krijgen.
  • Vaak worden hondenbrokken niet goed verteerd door de hond. Hierdoor belast het de organen behoorlijk. Met vlees als hondenvoer heeft de hond hier geen last meer van.
  • Er zitten geen toegevoegde voedingsstoffen in.

Verberg informatie

Lijst
Aantal hondenvoer vlees gevonden: 1087
Sorteer op
Bekijk meer hondenvoer vlees (nog )

Je hond heeft een aantal voordelen door het eten van vlees als hondenvoer, namelijk:hondenvoer vlees

  • De hond krijgt een mooiere vacht
  • Doordat zijn maagzuur zo sterk wordt zal hij minder wormen krijgen
  • De hond gaat waarschijnlijk minder vaak naar de dierenarts
  • Hij heeft een betere ontlasting

Er zijn bepaalde methoden waar je vlees voor je hond mee kunt combineren. Denk hierbij aan de BARF en KVV methode. Klik op de link voor meer uitleg. Deze 2 methoden zijn namelijk de laatste tijd erg 'hot'. Op de website van Tinki.nl kun je de beste en/of goedkoopste vlees als hondenvoer voor je hond kopen. Bekijk dan ook het aanbod van Tinki.nl. Zo kun je de beste keuze voor je hond en jezelf maken!