Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenvoerbak op standaard

Voerbak hond op standaard

Op zoek naar een voerbak die in hoogte verstelbaar is? Tinki.nl heeft een divers aantal voerbakken op standaard die in hoogte verstelbaar zijn! Ideaal wanneer je een grote hond hebt, op deze manier kan je hond een stuk comfortabeler eten dan wanneer de voerbak op de grond staat. Een grote hond kan veel moeite hebben met het eten uit een voerbak vanaf de grond, hierbij moet hij meer moeite doen dan wanneer de voerbak een stukje hoger staat op een standaard. Op deze manier wordt het knoeien en kwijlen tijdens het eten verminderd. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je hond zich minder snel verslikt.
Een honden voerbak op standaard is voorzien van 2 bakken. Hiervan is er 1 ook prima te gebruiken als waterbak, zo heb je een waterbak en voerbak in 1. Dit scheelt in ruimte en zo kun je er ook zeker van zijn dat je hond een goede houding aanneemt tijdens het water drinken.

voer honden.jpgIdeaal voor oude, grote en opgroeiende honden

Een voerbak op standaard heeft als grote voordeel dat hij precies op de goede hoogte afgesteld kan worden. Zo weet je zeker dat je hond op een comfortabele manier staat tijdens het eten, en geen last krijgt van gewrichten en spieren die zo worden overbelast.

Een slechte houding tijdens het eten kan als gevolg hebben dat je hond last krijgt van zijn gewrichten bij de voorpoten en tussenwervels. Om dit te ontzien kan een honden voerbak op standaard hulp bieden voor oude en grote honden.

Opgroeiende honden kunnen ook profijt hebben van een voerbak op standaard. Doordat je hond steeds groter wordt naarmate hij ouder wordt, kan de voerbak indien nodig steeds iets hoger versteld worden. Zo weet je zeker dat je hond een goede houding aan neemt tijdens het eten, en dat gewrichtsproblemen op deze manier worden voorkomen.

Een ander probleem wat met een voerbak op standaard wordt opgelost, is dat de oren van je hond niet meer in de voerbak komen. Als je hond voorover bukt om voer uit een voerbak vanaf de grond te eten, kan het zijn dat als je hond lange oren heeft dat deze in de weg gaan zitten en in de voerbak komen. Door een verhoogde voerbak op standaard voorkom je dat je hond zo ver voorover hoeft te bukken en zo zitten zijn oren dus ook niet in de weg tijdens het eten.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 35
Actieve filtersType voer- en drinkbakken: Met standaard
Sorteer op