Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenzwembaden

Hondenzwembad

Bijna alle honden zijn gek op water. Maar niet iedereen heeft een zwembad in de tuin of waterplas in de buurt zitten. Een honden zwembadje kan een mooie oplossing zijn om je hond toch te laten genieten van water. Wanneer je hond angstig is voor water kun je hem laten wennen in een zwembad voor de hond. Je kunt samen spelen met je hond in een hondenzwembad. Op deze manier laat je je hond op leuke manier kennis maken met water.

Verberg informatie

Lijst
Aantal hondenzwembaden gevonden: 33
Sorteer op

hondenzwembad.jpgEen hondenzwembad op warme dagen

In Nederland kunnen de temperaturen hoog oplopen in de zomer. Hoge temperaturen boven de 25 graden of zelfs boven de 30 graden zijn niet prettig voor je hond. Extra verkoeling is dan geen overbodige luxe en kan zelfs erg belangrijk zijn wanneer de temperaturen hoog oplopen. Met een eigen zwembad voor je hond hoef je de deur ook niet uit. Voordelen hiervan zijn is dat je hond niet over warm asfalt of in de warme auto hoeft te zitten.
Er zijn speciale zwembaden voor honden. Je hond kan in chloor vrij water zwemmen wanneer nodig onder begeleiding. Kijk op internet of er een zwembad voor honden bij jou in de buurt. Je hond kan ook heerlijk zwemmen in bijvoorbeeld een beek in het bos. Er zijn hondenzwemvesten die je je hond kunt aandoen zodat je zeker weet dat hij weer veilig op de kant komt.


Zwembad voor honden kopenspeelgoed hond.jpg

Voordat je een zwembad voor je hond gaat kopen is het goed om over een aantal dingen na te denken. Hoe groot mag het zwembadje voor je hond zijn? Houdt hierbij ook rekening waar het honden zwembad komt te staan. Heb je een balkon of een tuin? Alles kan stuk en dus ook een hondenzwembad. Het zal jammer zijn wanneer dit te snel gebeurt omdat de nagels van je hond te lang zijn. Nagels knippen hond kan dan helpend zijn. Zwembaden voor honden kun je ook kopen met een afdekhoek. Is dit nodig  of komt het zwembadje voor je hond beschut te staan.