Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Houten hondenbank

Houten hondenbank

Ben je voor je hond opzoek naar een hondenbank die duurzaam is en zeker tegen een stootje kan? Dan is een houten hondenbank precies wat je zoekt! Een houten hondenbank is gemaakt van een natuurlijk materiaal en heeft dankzij de verschillende manieren van afwerkingen ook verschillende uitstralingen. Zo kan een houten hondenbank erg modern zijn, maar het kan ook een oude en gebruikte uitstraling hebben. Zo is er voor ieder wat wils! Zo heb je ook hondenbanken gemaakt van steigerhout, deze is ook verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren en zal zeker goed staan in je interieur.

Houten hondenbank.jpg

Functionaliteit van een houten hondenbank
Een hondenbank van hout is ideaal in gebruik en gemakkelijk te reinigen. Omdat het kussen niet aan de bank vast zit, is hij gemakkelijk eruit te halen en zo kun je de bank en het kussen makkelijk en regelmatig schoonmaken. Daarnaast is een houten hondenbank ideaal voor je hond om lekker te liggen en uit te rusten. Zo kan hij na een intensieve wandeling lekker uitrusten en wanneer hij wil gaan slapen is een houten hondenbankje hiervoor de ideale plek!  

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 5
Actieve filtersMateriaal: Hout1 Filters
Sorteer op

softbench

Uitstraling en vormgeving
Met een houten hondenbank kun je alle kanten op. Is je huis modern ingericht? Een houten hondenbank past in dat geval perfect in je inrichting dankzij de nette en strakke afwerking. Maar ook wanneer je huis een knusse, gezellige en landelijke inrichting heeft is een houten hondenbank niet misplaatst. Wanneer je een houten hondenbank neemt die de oorspronkelijke kleur van het hout heeft behouden, geeft dit direct een knusse en warme uitstraling.  Op deze manier kun je met een houten hondenbank dus alle kanten op, en zal er zeker een hondenbank tussen zitten die perfect past bij jouw inrichting.  Naast alleen een simpele houten hondenbank, zijn er ook hondenbanken verkrijgbaar met een opberglade eronder. Hier kun je ideaal de speeltjes van je hond in bewaren, of andere spulletjes zoals poepzakjes of een hondenborstel. Zo heb je een mooi plekje om deze hondenbenodigdheden te bewaren, en weet je altijd waar je je hondenartikelen hebt gelaten.